Thøger Dixgaard – Tilbage med salut til Kim Larsen

Siden gennembruddet med Former tilbage i 2014 har Hukaos-medlemmet Thøger Dixgaard, fået succes med både EP’en OK og singlen Hvad Skal Du Nå. Nu håber han, at hans første single i månedsvis, Tø’ Mig Op, vil følge trop.

Et nummer der skal fungere som en opfordring til at være der for dem der ”lever i en kold tid” ligegyldigt “om det er ensomheden der gør ondt, kulden der bider eller verdenssituationen der foruroliger, så skal vi huske på at være der for hinanden“.
Det mest opsigtsvækkende ved den nye single, er uden tvivl to linjer i omkvædet, hvor Thøger Dixgaard har implementeret en reference til hele Danmarks nationalskjald, Kim Larsen, og hans ikoniske nummer Østre Gasværk fra 1976 i form af linjerne; “Det er en kold tid som vi lever i, alle går rundt og fryser“.
“Jeg synes budskabet i de to linjer er tidsløst og mere sigende end nogensinde”
Der er med et catchy beat, en rigtig god og ikke mindst meget aktuel tekst, uden tvivl grobund for at Tø’ Mig Op kan blive en radiodarling som vil præge det danske land, mens vi for alvor går foråret og varmen i møde.
 

Lyt til Tø’ Mig Op her