Silje Holtan
Foto: Lasse Lagoni

Silje Holtan – Musikvideo fra yderste klitrække

Norsk/danske Silje Holtan hylder Vandkantsdanmark i ny DIY musikvideo og offentliggør samtidig sin kommende forårstour.

Musikvideoen hér, er videoen der kom før sangen – den tager os med tilbage til lige præcis dén vinterdag på den jyske hede og yderste klitrække, hvor sangen “Where Sand Turns Into Snow” fra Silje Holtans seneste album ”Picture Me” blev til. Det er et gennemført håndholdt ”Do-It-Yourself”-projekt, og de stemningsfyldte naturskud i filmen er optaget ved en tilfældighed, kun et par timer før sangen blev skrevet. Fodsporene i sneen er sågar samplet og fungerer som en del af beatet på indspilningen.

Sangerinden der er vokset op med den vindblæste jyske vestkyst som sin baghave har det seneste års tid både udsendt albummet ”Picture Me”, hittet på P4 med de to singler ”On And On” & ”I’ve Got The World On A String og spillet support for den legendariske Suzanne Vega.

Om lidt bliver det muligt at opleve Silje live med band, da videoen er startskuddet til den kommende forårstour, der besøger en række spillesteder og festivaler rundt i Danmark.

16.3. Paletten, Viborg (support for Marie Frank)
1.4. Kosmorama, Bramming
7.4. Pavillonen, Grenaa
27.4. Godset, Kolding
25.5. Musikhuset Dexter, Odense
TBA: Jelling Festival

Se ”historien-bag-videoen” her: