Metallica, Royal Arena
Foto: Lasse Lagoni

Metallica aflyser koncert i Royal Arena

Grundet James Hetfields helbred, har Metallica aflyst søndagens udsolgte koncert i Royal Arena i København.

Metallica oplyser på bandets Facebookside og Instagram-ditto, at lægen har beordret, at James Hetfield ikke må synge så meget som en strofe. De uheldige med billet til søndagens udsolgte koncert, må derfor vente til lørdag d. 2. september 2017, hvor bandet giver en ny koncert.

Til gårsdagens åbningskoncert i Royal Arena, var det tydeligt, at den var gal med James Hetfields stemme

Hvorvidt Hetfields sygdom påvirker de to sidste koncerter d. 7. og 9. februar, vides ikke på nuværende tidspunkt.

Metallica udtaler:

Vi er meget skuffede over at måtte dele med jer at James’ helbred desværre i løbet af lørdagen er forværret. Særligt hans hals er ikke i bedring, og han er under strenge lægeordrer mod at synge en eneste tone. Så vi må desværre meddele, at vi må udskyde morgendagens show i Royal Arena til 2. september 2017.

Vores uge her i København har stået i kalenderen i meget lang tid som en helt særlig lejlighed, ikke blot for vores venner i Danmark men også for os, og vi har virkelig glædet os til at fejre den nye arena med jer. Til de af jer som var der i går – vi værdsætter at I opmuntrede os til at fortsætte… det betød alt for os! Det var nedtur for os alle at vi ikke var i stand til at give jer den fulde Metallica oplevelse; det var et af de mest udfordrende shows, vi nogensinde har spillet, men jeres kærlighed og support førte os igennem.

Vi ved, at mange af jer kommer langvejsfra for at tilbringe weekenden sammen med os, og vi er meget kede af den ulejlighed som det her foranlediger. Vi håber, at du vil kunne komme tilbage til København til september, og vi vil gøre vores bedste for at gøre det godt igen for alle med noget helt særligt til jer ved showet – selvfølgelig sammen med et kick ass show! Og til Aphyxion, bandet som vandt jeres stemmer som søndagens supportband, vi håber I kan komme til september.

Tak igen for al den støtte og omsorg I altid har vist os i Danmark. Vi kommer tilbage!

PS. Vi monitorerer James’ stemme dagligt, så hold øje med metallica.com