Wolfmother, Posten
Foto: Kent Rasmussen

Wolfmother – Australiere med bid i

Efter at Mothercake havde været på og varmet publikum op, gik der lige et par minutter, og så var aftenen ellers for alvor klar på at starte. Wolfmother trådte på scenen og folk var klar til at feste, danse og fyre den af i de næste par timer!

Wolfmothers stil er noget for sig selv, de ligner mest nogen der kommer direkte fra Woodstock, forsangeren/guitaristen Andrew Stockdale med sit kæmpe hår, bassisten/keyboardisten Ian Peres med sit lange hår, og trommeslageren Alex Carapetis med sin sveskeklud og vest. Deres indlevelse i musikken kunne også sagtens være trukket ud af Woodstock, måden de hamrer igennem på deres instrumenter, og den fede følelse de virker til at trække ud af hver eneste lyd de laver. De går direkte i publikum. Det at de virker som om de inderligt elsker deres job gør det kun en federe oplevelse for publikum.

Aftenen bød desværre på lidt lav mikrofon lyd i starten så mens de var i gang med en af deres første numre, kom der lidt fagter, fra forsangeren til pulten i midten af rummet. Det blev fikset og aftenen forsatte og det var heldigvis ikke gået ud over aftenen.

Wolfmother har også en fed connection med publikum, de er helt nede og på jorden og i går aftes trak de også en op på scenen der fik lov til at råbe an. Han råbte:” Er i klar!” 3 gange og så talte han ellers til 4 og så spillede bandet løs.

Da aftenen var ved at gå på hæld smed Wolfmothers lige 2 tributes til Pink Floyd da de spillede Another Brick In The Wall, og til the Doors med Riders On The Storm.

Wolfmother sluttede aftenen af med den utroligt fede sang Joker And The Thief, som mange måske kender fra den amerikanske film Tømmermænd i Las Vegas.

Wolfmother, Posten
Foto: Kent Rasmussen

Se alle billederne fra koncerten HER.