The Temper Trap, Northside, NS16, Blue Stage
Foto: Lasse Lagoni

VIND billetter til The Temper Trap i VEGA

Tilbage i 2009 brød The Temper Trap, med karismatiske Dougy Mandagi i front, gennem lydmuren med det storsælgende debutalbum Conditions. Albummet sikrede det australske indie-rockband en ARIA, Australiens svar på en Grammy, og særligt singlen ”Sweet Disposition” var ikke til at komme uden om.

Også bandets andet album klarede sig godt. Den selvbetitlede debutopfølger gik nummer et i hjemlandet i 2012, og singlen ”Need Your Love” hærgede hitlisterne og sikrede bandet en opvarmningstjans for Coldplay.

I tiden efter, er bandet gået fra at være en kvintet til en kvartet og har holdt en pause fra landevejen for at koncentrere sig om at skrive materiale til deres tredje album, Thick As Thieves, der udkom i juni i år til roser fra anmelderne. Allmusic.com kaldte det blandt andet ”en opløftende og sofistikeret samling sange”, mens Pitchfork hæftede sig ved at bandet er ”let at elske”.

VIND billetter til koncerten i VEGA

Vi har været så heldige at få fingre i 2 billetter til The Temper Traps koncert i VEGA mandag d. 12. december 2016. Disse billetter har du chancen for at vinde.

Det eneste du skal gøre er, at deltage i konkurrencen via vores Facebookside, hvor du blot skal fortælle os hvem du gerne vil dele koncerten med, i kommentarfeltet lige her:

De to vindere trækkes onsdag d. 7. december 2016, så hold øje med din indbakke på Facebook den dag.

Hvis du ikke kan vente, kan du købe billetter til koncerten HER.