Thomas Helmig

Thomas Helmig headliner på to koncertarrangementer til sommer

Thomas Helmig er hovednavn ved to unikke heldagsarrangementer i juni 2017, hvor flere supportnavne vil blive tilføjet plakaten.

Koncerterne vil være de eneste headline-shows, som Thomas Helmig giver på dansk jord i sommeren 2017. Der er tale om heldagsarrangementer, hvor dørene åbnes først på eftermiddagen og hvor en række fantastiske supportnavne vil varme op under publikum indtil Thomas Helmig runder aftenen af. Supportnavnene vil blive tilføjet løbende og dagsprogrammet vil ligeledes blive offentliggjort løbende.

Thomas Helmig er en institution på den danske musikscene med over 30 år på bagen som soloartist. Siden hans medvirken på den ikoniske ”Afrika”-støttesang i 1985 har Helmig begavet de danske arenaer, spillesteder, radio- og TV-stationer med sin hitparade.

Den aarhusianske charmetrold har intet mindre end 15 studiealbum under bæltet og kom desuden på en tredjeplads over mest spillede komponister i 2015. Med hits som ”Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På”, Stupid Man”, ”Midnat i Europa” og ”Nu Hvor Du Har Brændt Mig Af” kan det ikke overraske nogen med titlen som en de af mest spillede musikere i Danmark. Samtidig er Thomas Helmig kendt for at samarbejde med nogle af de mest prominente kunstnere på den danske musikscene – fra Sanne Salomonsen og Søs Fenger til bandet TV2, duet med Medina og senest koncerter med TV2’s frontmand, Steffen Brandt, tilbage i 2012 og igen i 2014.

I 2015 overraskede Helmig med solo-turnéen ”Mutters alene”, hvor popdrengen havde skiftet stort band og outrerede læderoutfits ud med intet andet end sin guitar og sin stemme. Nu er han tilbage i storform og er hovednavn til to store koncerter i henholdsvis Søndermarken i København og Mølleparken i Aalborg i løbet af sommeren 2017. Til forskel fra Helmigs sidste turné er han ikke længere mutters alene. Han optræder igen med fuldt band.

Om de to koncerter, har Thomas Helmig udtalt: “Hold kæft hvor jeg dog glæder mig til at komme ud at spille igen! Efter tre års pause fra bandet og de store koncerter, kribler det i hele kroppen på den her cirkushest. Vi kommer med gammelt og nyt og gammelt på en ny måde. Sultne, top-trimmede og i storform!”

Thomas Helmig er gået i hi i sit studie henover vinteren, men det er endnu uvist, hvornår det nye materiale finder vej til hans enorme fanskares øregange. Man kan kun håbe på, at de to koncerter i 2017 kaster et par nye numre af sig og måske et kærkomment gensyn med de stramtsiddende læderbukser.

Dato: 3. juni 2017
Venue: Søndermarken, Frederiksberg
Køb billetter HER

Dato: 17. juni 2017
Venue: Mølleparken, Aalborg
Køb billetter HER

Billetsalget starter fredag den 11. november kl. 10.