Machine Gun Kelly – Hvor fuld kan man være?

Med en pladekontrakt overrakt direkte af Sean Combs selv, så svæver der naturligt et pres over en kunstner fra begyndelsen. Efter udgivelsen af hans andet og seneste album General Admission, skulle Machine Gun Kelly onsdag aften se om han kunne sætte gang i Odense.

Det hele startede som lyn og torden da Cleveland-rapperen Machine Gun Kelly besøgte Posten i Odense onsdag aften. Til tonerne af Alpha Omega (et af de absolut bedste numre som Bad Boy Records artisten har udgivet) blev der hurtigt sat gang i et brag af fest og hele bygningen hoppede med armene i vejret. Dobbelt tempo rap, et veloplagt liveband og røgmaskiner én masse sørgede for, at festen varede i de første 4 numre, inden Richard Colson Barker proklamerede, hvor fuld han var og hvor meget han manglede noget weed han kunne ryge.

Herefter nåede festen aldrig rigtig det samme niveau før Till I Die afsluttede koncerten en times tid senere. Alt for meget snak, lydproblemer under den nye Dopeman-single fra filmen The Land, samt tiggen og beden efter marijuana, udgjorde en masse ligegyldige afbrydelser i hvad der kunne have været en fantastisk fest på en onsdag aften på Posten.

Dermed ikke sagt at alt mellem start og slut var forfærdeligt, for der var helt sikkert nogle lyspunkter midt i den meget rodede koncerten, hvor hans vanvittig hurtige flow fik lov til at udfolde sig i fuld figur.

Hvad der dog lyste mest op i løbet af den halvanden time lange koncert, var uden tvivl den massive energi, som det veloplagte publikum lagde for dagen. De var med fra start til slut og selvom der var ikke var meget mere end et par hundrede, så (som Machine Gun Kelly selv sagde) er det bedre med 200 toptunede fans, end 1000 kedelige af slagsen som står på deres flade fødder hele vejen igennem.

Måske var koncerten musikalsk og showmæssigt ikke den bedste, men når dem der har betalt for at se det har en fest af de helt store, så er det vel det vigtigste for folkende på scenen? Men derfor kan det stadig ikke skjule en temmelig sjusket koncert, hvor hovedpersonen måtte indrømme, at han flere gange glemte hvad næste nummer på setlisten var.

Machine Gun Kelly, Posten
Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach

Se resten af billederne fra koncerten HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Som udefrakommende var der ikke ret meget at råbe hurra for. Afbrydelser, fuldskab og hash-mangel ødelagde hvad der kunne have været en fantastisk mulighed for at glemme at det var onsdag og ikke fredag/lørdag denne aften i Odense. Men ikke destro mindre var det ikke noget som rørte publikum, som måske ikke glemte omverdenen, men fik mærket pulsen stige.Machine Gun Kelly - Hvor fuld kan man være?