Ronan Keating, Den Fynske Landsby
Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach

Ronan Keating – Kærlighed, drømme og fællessang

Det tidligere medlem af Boyzone fik fyret godt op under odenseanerne med gamle hits, følsomme chats og nye ballader, da han lørdag aften indtog Den Fynske Landsby. 

Stemningen i Den Fynske Landsby var ellers godt og grundigt lunken, inden mr. Keating gik på scenen. Christian Brøns’ stemme lød en smule anstrengt, selvom han fik de fleste med på “Mød dig selv” som opvarmning til det store brag.

For da først Ronan Keating gik på, lyste folket op, der blev mere crowdet tæt på scenen, og pigeskrigene tog til. Lige fra første sang leverede Keating det, vi alle havde ventet på – en fest! Den sprøde irske stemme klingede, Keating dansede og svingede og publikums energi bare steg og steg.

De gamle hits som “Loving Each Day”, “If Tomorrow Never Comes” og “The Way You Make Me Feel” blev blandet med de nyeste sange fra albummet Time of My Life. De nye sange vidner om en mere voksen Keating. En, der er taknemmelig. En, der føler. Kærlighed. Og lige som man troede, det ikke kunne blive mere fløde, er der pludselig en tværfløjtespiller på scenen.

Teenager for en aften

Ronan Keating, der nu er 38 år gammel, havde hele tiden fat i publikum. Scenen blev udnyttet til fulde, og selv da vi andre tog en ekstra trøje på, smed Keating jakken og afslørede, at han bestemt ikke har fået “dad-bod”, og de modne kvindehjerter blev pludseligt 16 år igen, og for en aften drømte vi og fandt de gamle idolplakater frem.

Under de tre sidste numre havde Keating hele publikum oppe at stå og skråle med på “When You Say Nothing At All”, Van Morrisons “Brown Eyed Girl” og ekstranummeret: “Life Is A Rollercoaster”. Det var en aften i kærlighedens tegn, og som Keating sluttede: “And remember: Life is a rollercoaster!” gik vi alle derfra – i aften ret højt oppe i rutschebanen.

Ronan Keating leverede varen og viste, at hans stemme og performance stadig kan være med på musikscenen – nu 23 år siden Boyzone blev dannet i 1993.

Ronan Keating, Den Fynske Landsby
Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach

Se resten af billederne fra koncerten HER