Scarlet Pleasure, Roskilde Festival, Orange, RF16
Foto: Lasse Lagoni

Scarlet Pleasure – Et manifest om dansk popmusik

Danske Scarlet Pleasure består af tre unge herrer, hvilket ikke lyder af meget. Ligesom der skal en del til, før tre personer kan formå at spille den legendarisk Orange Scene op. Men det gjorde de. Og de gjorde det en fredag eftermiddag, mens temperaturen gik fra kølig til decideret lummer.

Med ordene “Now we’re here watching the sunrise” startede forsanger Emil Goll koncerten, da klokken tikkede lidt forbi 16:00, mens han med sin forførende stemme sweettalkede alle de kvindelige fans på de første rækker.
Koncerten var igang.

Og mere skulle der ikke til, før tonerne af “Wanna Know” fyrede gul konfetti ud over pladsen, og røgkanonerne fra scenen sendte tåge ud over trioen, der havde medbragt to ekstra musikere og to fantastiske korsangere.

Derfra gik det kun en vej; op.

Solen var dækket af skyer, men Scarlet Pleasure kom med varmen. Både fordi vi dansede os til heden, men i allerhøjeste grad også fordi trioens musik oser af sex.

Så med sange som “The Strip”, “Club Life” og “Under The Palm Trees” (hvor der blev henvist til de fine plastikpalmer, der stod i hver sin side af scenen) blev temperaturen, stemningen og publikum markant mere lummer. Lige som det nåede toppen, valgte drengene af lave et cover på sangen “Pony”, der er manifesteret i de fleste kvindehjerter, som soundtracket til en legendarisk scene i filmen “Magic Mike”

Efter tre kvarter trådte endnu tre herrer ind på scenen iført orange arbejdstøj med reflekser på maven. Derved fik trioen besøg af de unge herrer fra Julias Moon. Det er vel lidt to sider af samme sag, når vi taler dansk popmusik, men publikum var glade. De var faktisk mere end glade.

For efter fire-fem numre hvor vi ikke rigtigt kendte teksten og derfor faldt lidt hen, blev festen for alvor sparket igang igen. “Lipstick Lies” blev til en duet og Louis Samson fra Julias Moon komplimenterede (endnu engang) Emil Golls smørbløde stemme.

Og som man troede, at lummerheden var nået toppen, blev vi spurgt, om vi havde lyst til at “kick it with me” af Scarlet Pleasure, for derefter at brænde indvendigt af varmen fra “Heat”. Jeg tror, at størstedelen af publikum ville svare ja. For drengene havde en fest, og fredagen startede formidabelt ud.

Det var den helt perfekte eftermiddagskoncert, hvor tømmermændene og minderne fra igår lige skal lande i kroppen.

Scarlet Pleasure, Roskilde Festival, Orange, RF16
Foto: Lasse Lagoni

Se alle billederne fra koncerten HER