Loopin’ Louie-mester: Har øvet mig fire timer om dagen

Det var en overrasket hollænder, der tirsdag kunne kalde sig danmarksmester i brætspillet Loopin’ Louie. Finalekampen blev spillet tirsdag eftermiddag i Camp Louis på Roskilde Festival.

– Jeg har øvet mig fire timer om dagen for at være klar til at vinde det her.

Sådan lød svaret fra den nykårede danmarksmester i Loopin’ Louie, 35-årige Tim fra Holland, på spørgsmålet om hvordan han har forberedt sig på turneringen.

Finalekampen og dermed mesterskabet havde han vundet få minutter forinden, da den blev spillet tirsdag eftermiddag i Camp Louis på Roskilde.

Hans alvorlige mine blev dog hurtigt afløst af et gavtyvesmil og en afsløring af, at det slet ikke passede.

– Jeg spiller der nogen gange med mine venner, og jeg kender kun til turneringen, da jeg ligger i camp lige derovre, sagde han og pegede mod en camp et par meter væk.

Alligevel er han både stolt og glad over sin sejr, som han ikke havde set komme.

– Jeg troede ikke, at jeg ville vinde. Men jeg er virkelig glad for, jeg meldte mig, og jeg vil meget gerne være med igen, sagde Tim, der til dagligt bor i Amsterdam.

Det er hans første år på Roskilde Festival. Men allerede nu – inden pladsen er åbnet – har han planer om at vende tilbage.

– Der er en særlig atmosfære herude, og folk er meget venlige. Det bliver bestemt ikke mit sidste år på Roskilde, slutter han.

Se billeder og video fra finalekampen nedenfor:

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Mads Gregersen
Mads Gregersen
Journalist og anmelder med hang til både Waka Flocka Flame og Shu-Bi-Dua.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her