Shinedown, Copenhell
Foto: Sebastian Dammark

Copenhell: Shinedown – This is a rockshow!

Shinedown gæstede i lørdag Copenhell, hvor de optrådte på scenen Hades. De prøvede ihærdigt at få publikum til at makke ret, men det gik ikke helt efter planen.

Shinedown startede showet ud med et meet’n’greet, da de bad publikum om at hilse på personen til højre og venstre for en, derefter bad forsangeren os om at lave plads i midten og lave en linje igennem publikum. Jeg er endnu ikke sikker på, hvad den skulle bruges til, hans ”go” fik i hvert fald ikke publikum til at bevæge sig synderligt. Om det var forklaringen eller publikums hørelse, den var gal med vides ikke – i hvert fald blev den ønskede effekt ikke opnået.

Efter en omgang med dårlig koreografi, ville de have liv i folkene på bakkerne, hvorfor forsangeren råbte” Up on the hill! This ain’t a library and you ain’t a funeral. This is a rockshow!” Folk rejste sig op, og han fik folk med på at hoppe rundt til musikken.

Shinedown som er fra Amerika spiller en blanding af metal og hård rock, dog kan de også bevæge sig over i det akustiske, de hyldede alle de sangere, der er gået bort i løbet af året, det de har givet os; love, music and their legacy og afrundede med et fantastisk cover af Simple man.

De sluttede lækkert af med at smadre løs på deres instrumenter og spillede Sound of Madness, en sang jeg dog godt ville have haft lidt højere, da den blev leveret til topkarakter!