Clawfinger, Copenhell
Foto: Sebastian Dammark

Clawfinger – Leopard og stram bandana

Da det svenske industrial/rap metal band Clawfinger trådte ind på scenen skete der absolut ingenting, forsangeren Zak Tell, der var iført et lettere anderledes leopard jakkesæt strammede sin bandana, som også var i leopard, og så gik det ellers for sig!

Bandet har en fed stil med metal og rap kørende, de tunge trommer understøtter vokalen og guitaren udgør kirsebærret på toppen. Zak Tell har en fantastisk og sjov personlighed, hvis ikke han er i gang med at rulle rundt eller synge på scenen, går han i stedet ned og synger iblandt publikum – og bliver det kedeligt, hopper han da bare ud og crowdsurfer og færdiggør sange, mens han ligger der. Da han crowdsurfede råbte han:” I fucking need a beer!” og i løbet af få sekunder, dukkede en hånd op med en øl, der kunne nydes på tilbagevejen med publikums hænder i ryggen.

Forsangeren var overalt på scenen, han var sågar en overgang oppe på den ene højtaler og sad og sang der, hvorefter han hoppede ned, stak sin ølmave frem og sang ordene:” I’ve got a personal trainer” – med en utrolig ironisk undertone og et dertil matchende ansigtsutryk.

Til sidst kunne deres bassist ikke holde det ud længere, så han sprang frem og ned blandt publikum – forsangeren Zak Tell var åbenbart ikke den eneste, der skulle crowdsurfe denne lørdag!