Beartooth, Copenhell
Foto: Sebastian Dammark

Beartooth – A nice taste of Metalcore

Fredag spillede det Amerikanske metalcore band Beartooth på Pandæmonium scenen, på Copenhell. Selvom de kun er fra 2012, kunne folk stadig screame med.

Bandet Beartooth kom hele vejen fra USA for at optræde på Copenhell, med deres musik der er inde for metalcore genren. Klokken var 15:45 og alligevel måtte forsangeren Caleb Shomo forklare, at han ikke helt var vågen endnu, dog kunne det ikke høres på hans sang eller ses på hans optræden. De optrådte med deres mere kendte sange der i blandt deres mest populære sang In between, som folk glædeligt sang med på, nogen forsøgte endda at fremføre scream-delene.

Igennem showet var de meget jordnære og skabte en lækker stemning med diverse fede guitarriffs og rå vokal. Der var lidt fejl, når guitaristen skulle fungere som en slags backupsanger, idet han nogle gang var lidt for sent ude. Jeg synes dog alligevel at de leverede et godt bud på metalcore og gik ikke skuffet derfra.

Se flere billeder fra dag 2 på Copenhell HER