Scorpions, Copenhell
Foto: Christian Hjorth

Scorpions – Torden og lynild

Scorpions spillede torsdag aften på årets Copenhell, og leverede en pragtpræstation; sceneshow i samspil med bandet var fantastiske og publikum var med fra start til slut.

Publikum blev for alvor varmet op, da to store flammer, blev skudt op i luften, og derefter var det lige på og hårdt! Folk var allerede med fra starten og klar på at fyre den af! De danske faner i baggrunden fik for alvor revet det danske publikum med sig og et forsøg på at opnå billige point lykkedes i den grad, da forsangeren på udmærket dansk fremstamme: ”Godaften Kjøbenhavn. Har i det godt?”

Vejret var ikke med Scorpions, det pissede fortsat ned og lynede som aldrig før, dog var bandet solidariske og gik gang på gang ud i regnen og fyrede den af både på guitar og mikrofon. Det kan have været den kolde regn, men jeg er ret sikker på, at kuldegysningerne jeg fik skyldtes, at bandet spillede Send Me an Angel.

Under en trommesole blev trommeslageren hejst flere meter op i luften og fyrede den af på trommer, mens han blev omringet af røg. Trommesoloen varede flere minutter, hvorefter han blev hejst ned og bandet kom og bakkede ham op igen.

Igennem sidste halvdel af koncerten begyndte der at komme en knasende lyd fra en af højtalerne, de var ikke konstant men dukkede engang imellem op. Dog var musikken, der kom fra scenen alt for fantastisk og fed til at blive alt for påvirket af den knasende lyd. Til sidst valgte bandet at blæse publikum fuldstændig væk med sangen Hurricane, og det var en helt igennem fed måde at runde en fantastisk koncert af på. Specielt fordi undertegnede hele koncerten igennem havde ventet på selv samme sang.