Halestorm, Train
Foto: Sebastian Dammark

Halestorm – En svedig aften

Den 7. juni spillede Halestorm på et utroligt varmt Train i Århus, men folk var dog ikke særlig påvirket af varmen selvom sveden stod af de fleste, dog varmede Raveneye op først, og det lykkedes i høj grad for dem, da de gik af scenen kunne folk i hvert fald ikke vente med at fyre den af igen.

Lzzy Hale startede med at gå alene på scene, og lave en solo sang, for mig virkede det mærkeligt, men så snart sangen var ovre og resten af bandet gik på startede festen for alvor, de fyrede den max af og folk var mega klar på at rocke med samtlige sange og ryste sveden af sig.

I en verden hvor meget musik er autotune er det lækkert at der stadig er kunstnere med talent, Lzzy Hale er helt sikkert en af dem, hendes stemme er så lækker og hård som på deres cder, hvis du ikke har set Halestorm live endnu, men er en fan, så burde du skrive det på din bucketliste at få hørt hende, det er en fantastisk lyd der kommer ud af hende, og jeg kunne høre på de fleste rundt omkring mig at de var mere end enige.

Halestorm, Train
Foto: Sebastian Dammark

På train var det et utroligt blandet publikum, der var kvinder der lignede de var kommet lige fra kontoret, store fuldvoksne mænd med skæg, gamle mænd og piger fra de mindre klasser i folkeskolen. Det lykkedes endda en pige fra de mindre klasser at få en oplevelse for livet da hun crowsurfede igennem hele Train! Lzzy Hale lavede oven i købet et shoutout:” To that little girl.”

Aftenen bød på en fed stemning med et lækkert band der formåede at holde et oplagt publikum i gang hele aftenen, selv under de mere stille sange hvor folk i stedet lavede deres eget lysshow med diverse lygter på mobiler.

Halestorm, Train
Foto: Sebastian Dammark

Se resten af Sebastians galleri HER

Husk at følge Poplish på Facebook HER