Halestorm – En svedig aften

Den 7. juni spillede Halestorm på et utroligt varmt Train i Århus, men folk var dog ikke særlig påvirket af varmen selvom sveden stod af de fleste, dog varmede Raveneye op først, og det lykkedes i høj grad for dem, da de gik af scenen kunne folk i hvert fald ikke vente med at fyre den af igen.

Lzzy Hale startede med at gå alene på scene, og lave en solo sang, for mig virkede det mærkeligt, men så snart sangen var ovre og resten af bandet gik på startede festen for alvor, de fyrede den max af og folk var mega klar på at rocke med samtlige sange og ryste sveden af sig.

I en verden hvor meget musik er autotune er det lækkert at der stadig er kunstnere med talent, Lzzy Hale er helt sikkert en af dem, hendes stemme er så lækker og hård som på deres cder, hvis du ikke har set Halestorm live endnu, men er en fan, så burde du skrive det på din bucketliste at få hørt hende, det er en fantastisk lyd der kommer ud af hende, og jeg kunne høre på de fleste rundt omkring mig at de var mere end enige.

Halestorm, Train
Foto: Sebastian Dammark

På train var det et utroligt blandet publikum, der var kvinder der lignede de var kommet lige fra kontoret, store fuldvoksne mænd med skæg, gamle mænd og piger fra de mindre klasser i folkeskolen. Det lykkedes endda en pige fra de mindre klasser at få en oplevelse for livet da hun crowsurfede igennem hele Train! Lzzy Hale lavede oven i købet et shoutout:” To that little girl.”

Aftenen bød på en fed stemning med et lækkert band der formåede at holde et oplagt publikum i gang hele aftenen, selv under de mere stille sange hvor folk i stedet lavede deres eget lysshow med diverse lygter på mobiler.

Halestorm, Train
Foto: Sebastian Dammark

Se resten af Sebastians galleri HER

Husk at følge Poplish på Facebook HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nikolaj Steen Gangelhoff Kjeldsen
Nikolaj Steen Gangelhoff Kjeldsen
Født og opvokset i Strandhuse, Kolding. Blev tidligt et rockhoved, og er det stadig!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Bogstavelig talt svedig aften med Halestorm!Halestorm - En svedig aften