Keep Camping
Foto: Sofie Barfoed

Keep Camping foreviger energien i livevideo

Keep Camping visualiserer deres energiske og ekspressive energi i en ny livevideo til singlen »Be There«, der er udgivet på EP’en af samme navn, hvor knivskarpe hooks forenes med lyrisk tyngde.

Singlen Be There er refleksioner over verdens udvikling med en iboende bekymring for nogle af de valg, der træffes, men indeholder samtidig en underliggende optimisme og et håb for fremtiden.

Be There er et mix af subbet og percussiv punch med en poppet dybde. I livevideoen illustreres den eksplosive energi, som bandet på unik vis fremfører ved hver af deres performances, hvor de formår at gå i ét med deres publikum.

Alt overflødig produktion er skåret fra og livevideoen viser et ærligt produkt med et simpelt æstetisk udtryk. Optagelsen foregår udenfor og lyset fra billygter fremhæver konturerne på bandet i nattens mørke. Der er en utrolig elegant symbolisme i videoen, der ligeledes går igen i deres musik, der er den enkelte fortolker til gode.

Oplev Keep Campings ærlige og eftertænksomme univers, i musikvideoen lige her: