The Chariman

The Chairman – Premiere på musikvideoen til How It Feels

Den 15. april udkommer The Chairman‘s debutalbum 2064 som en post-parforholds-, pre-dommedags-manifestation klædt i inderlighedens farver. På fredag, d. 8. april, slipper The Chairman albummets soulballede, ”How It Feels”, med en dertilhørende musikvideo.

Allerede i dag kan du se musikvideoen til ”How It Feels” her:

Under alteregoet The Chairman møder vi den 23-årige Lucas Berner, som selv fortæller, at ”How it Feels” indkapsler ”et forlist kærlighedsforhold”, samt ”det at befinde sig i en kompromisløs relation med en person, der betyder alt for dig. Følelsen af at ville ofre alt for – for alt i verden – ikke at miste vedkommende”.

”How It Feels” er med andre ord en bittersød skæring fra en afgrundsrand – indspillet i industrielle omgivelser af Lucas selv, bakket op af en håndfuld bandmedlemmer med en fælles hang til trommemaskiner, atmosfærisk guitarstøj, rhodes og værtshusnætter.

Musikvideoen til ”How It Feels” er skabt i samarbejde med Maja Brøns, samt fotograf Tue Blichfeldt og de to tysk-fødte dansere Clara Müller og Deva Schubert. Klædt i blåligt mørke oplever vi Lucas Berner synge sig ind under huden på enhver med hang til spoleret skønsang. Med moderne dans på regnvåd asfalt gennemleves stadier af sublim hengivelse, afmagt, vildskab og sensualitet i en fragil kærlighedsrelation – her udlevet af to kvinder.

Lyt til ”How it Feels” på samtlige streamingtjenester d. 8. april.