Club Awards 2016

Club Awards 2016: landets største natklub

Lørdag den 19. marts bliver den danske clubscene hyldet. Club Awards 2016 inviterer til en gigantisk prisshowfest i Ballerup Super Arena.

11 Club Awards-statuetter skal i alt uddeles. Et hav af de navne og DJs, der har begejstret på den danske clubscene i 2015 skal optræde – fra Kato og Jimilian til TooManyLeftHands, Djämes Braun og Ude af Kontrol. Og så er der tilmed varslet surprise. En overraskelse der i sagens natur ikke kan røbes nu, men Club Awards afslører, at det bliver vildt og fedt med bl.a Europas største lasershow.

Dørene åbner til Danmarks største natclub kl. 18:00 og lukker først i igen kl. 04:00. Altså en gigantisk marathonfest med en billetpris på kr. 299 hvilket betyder, at man danser og fester for under 30 kr. i timen, da festen varer i 10 timer.

Club Awards er det eneste danske uafhængige awardshow med en uafhængig jury, der er repræsenteret af de danske plade- og bookingselskaber, DJs, artister, samt producere, bl.a. Remee og Thomas Vendelboe fra Svenstrup & Vendelboe. Juryen har indstillet samtlige af de nominerede, men det er i sidste ende fans og publikum der via en offentlig afstemning på www.clubaward.dk der bestemmer hvem der skal løbe med de prestigefulde priser.Intet er endnu afgjort, afstemningen er stadig i fuld gang.

”Der har været mange gode bud på, hvem der skulle nomineres i hver kategori og i flere af dem, har meget få stemmer afgjort, hvem der løb med nomineringerne. For eksempel havde fagjuryen foreslået hele 27 forskellige i kategorien ”Årets Danske DJ”, siger Henrik Fuglesang, der er ansvarlig for fagjuryen.

OG DE NOMINEREDE ER…

TooManyLeftHands, bestående af Anders Kanstrup og Martin Nick, samt DJ og producer Alexander Brown har begge haft et begivenhedsrigt 2015, hvilket afspejler sig i antallet af nomineringer, der for begges vedkommende er hele fem. Blandt andet er begge acts nomineret i kategorien ”Årets Radio Club Hit”.

Følgende artister er nominerede: ABA, Alexander Brown, Armin van Buuren, Cisilia, Djämes Braun, Emil Stabil, Gilli, Hedegaard, Kato, Kölsch (Rune RK), Kongsted, Martin Jensen, MellemFinga’Muzik, MORTEN, Suspekt og TooManyLeftHands.

Derudover skal årets danske producer, årets danske club, årets danske club event, årets danske club promotor og årets danske online medie findes

På scenen kan følgende artister opleves live: Kato, Alexander Brown, TooManyLeftHands, Jimilian, ADHD, Hedegaard, Funkstar De Luxe, Ude Af Kontrol, Morten Hampenberg & Yepha, Aligator, Martin Jensen, Peter Visti & Lukas Visti feat. Special Guests, Randers Cowboys, Djämes Braun, Chriz, Fabian Mazur, Clemens, Abbaz, Visti & Meyland, Clara Sofie, Almost There, Faustix & Fat Pony, Snavs, Muri & Mario, Few Wolves, Shila Mariposa, DJ Credit og Erik Connie.

Program:
18:00 – Dørene åbner i Ballerup Super Arena
19:30 – Club Awards 2016 part 1
21:00 – Kort pause
21:30 – Club Awards 2016 part 2
00:00 – Festen fortsætter i selskab med de største danske artister og DJs.

For mere information: www.clubaward.dk
Billetsalg Club Awards 2016