Kris Herman
Foto: Jacob Vidkjær

Se eksklusiv videopremiere fra Kris Herman

Kris Herman har igennem flere år spillet landet tyndt og efterhånden skabt sig en meget stor fangruppe, uden mediernes bevågenhed.
Nu udkommer han med sin første dansksproget EP og indtager på en omfattende danmarkstourne, nogle af landets største spillesteder, hvor der allerede er solgt over 3500 billetter.

I dag udkommer førstesinglen ‘Op Under Skyerne’ og du kan nedenfor se musikvideoen.
Sangen handler om at give plads til de mørke tanker og følelser, der følger i kølvandet på et kærlighedsbrud. Men kun for en tid. Smilet vender tilbage, når bunden før eller siden er nået.
Med udgivelsen af denne single samt kommende EP, der får titlen ‘Tættere Sammen’ åbner Kris Herman sin musik op for hele Danmark, med et hold popsange, der sætter sig irriterende godt fast, allerede første gang man hører dem.

Kris Herman har ry for at levere et energisk og utroligt nærværende sceneshow, som når langt ud over scenekanten og han har med tiden skabt relationer til et kæmpe følge af fans, over hele landet, ligesom at over 11.000 personer er fans på Kris Hermans Facebookside. Den fanbase har han især opdyrket ved at turnere rundt på landets efterskoler og højskoler, såvel som flere af de største danske festivaler, allerede har præsenteret ham i deres program.

Den kommende EP fra den århusianske sanger og sangskriver,  udkommer 1. april, og er hans første på dansk. Den præsenterer en kunstner, der igennem mere end 500 koncerter i løbet af de seneste par år, har fokuseret sit udtryk til et punkt, hvor han nu både musikalsk og menneskeligt fremstår fuldstændig klar i spyttet og ukompliceret; “musik handler om at forbinde sig”. Det har Kris tænkt sig at gøre gennem en danmarksturné, hvor publikum og fans kan opleve de nye danske sange live.

‘Kris Herman’ besøger 11 af landets største spillesteder, og spiller ikke mindre end 2 koncerter hvert sted.

Danmarksturné:
30. marts – Godset, Kolding
06. april – Tobakken, Esbjerg
07. april – Fermaten, Herning
13. april – Posten, Odense
19. april – Horsens ny teater, Horsens
20. april – Train, Århus
27. april – Sønderborghus, Sønderborg
28. april – Paletten, Viborg
17. maj – Skråen, Aalborg
20. maj – Gimle, Roskilde
Flere shows vil blive annonceret løbende.