M83

Ny single fra M83 – Album på gaden til april

M83, aka. Anthony Gonzalez, annoncerer nu detaljer om sit kommende album, der har fået titlen ‘JUNK’. Albummet udgives den 8. april 2016.

‘JUNK’ er opfølgeren til det Grammy nominerede album ‘Hurry Up, We’re Dreaming’ med platin-singlen ‘Midnight City’.
Gonzalez, der er M83s musikalske arkitekt, sangskriver, frontmand og vokalist, vender nu tilbage med en kunstnerisk evolution.
Han forklarer om albummet: “Jeg vil gerne vise forskellige sider af mig selv på dette album. Jeg vil gerne vende tilbage med noget mere intimt, og noget der er mindre mig!”.

På ‘JUNK’ eksperimenterer Gonzalez med lyde og stile han ikke før har forsøgt sig med i sin musik. “Alle mine albums har lag af eklekticisme, men på dette album ville jeg tage det endnu længere.” siger Gonzalez.

Giv 1. singlen ‘Do it, Try it’ et lyt. Det er synthpop med en god ‘slaske-bas’. Nummeret kan ved første gennemlyt virke en smule kedeligt, men giv det en chance – det vokser på een.

M83 har også annonceret en lang række turné datoer, der inkluderer optrædener på Coachella Festival og til The Governor’s Ball i New York City. Der er endnu ikke offentliggjort nogle danske koncerter.