Dúné, Godset
Foto: Lasse Lagoni

Dúné afslutter The Grand Tour i Falconer Salen

Dúné har dette år indtaget Danmark med storm. Som en afslutning på en succesfuld tour, vil Dúné indtage Falconer Salen til deres sidste koncert på The Grand Tour.  

2016 har været det største år for Dúné nogensinde. Touren fra Skagen til København, har budt på et utal af udsolgte koncerter, anmelderroser og en overvældende musikalsk kvalitet.

Dúné er et band bygget på integritet, karisma og en unik ydmyghed for deres mange fans og musikken. Drengene ønsker gang på gang, at give en helt unik oplevelse til deres koncerter. Om touren siger frontmand, Mattias Kolstrup: »Det er rørende at se mange af de samme mennesker dukke op igen og igen til vores koncerter. At se mennesker fra alderen 6 til 80 år, der bliver samlet af vores musik – det er stort.«

Publikum kan se frem til en helt unik Dúné-oplevelse, hvor der vil være gæsteoptrædener, den vildeste set-liste og et sceneshow der er skræddersyet til denne specielle aften.

Hvis du ikke nåede at få billetter til et udsolgt Store Vega, kan du alligevel nå at opleve drengene til en helt exceptionel aften i Falconer Salen den 11. nov.

Køb billetter HER.

Dúné, Godset
Foto: Lasse Lagoni