Superloader

Superloader – Passion, nerve og fandenivoldskhed

Erfarne musikalske kræfter danner bandet Superloader og udgiver den 5. februar debutalbummet ”Travel In Time”, der byder på 10 rocknumre ladet med passion, nerve og fandenivoldskhed. Albumreleasen følges op af turné i både Danmark og Tyskland. 

Bands bliver dannet på et hav af måder og indimellem knytter der sig pudsige historier til bandmedlemmernes allerførste møde. Det gør der i hvert fald til Superloader. Kimen til bandet blev nemlig lagt en aften for år tilbage, hvor forsanger Bjørn Poulsen splitternøgen og vredt sparkede døren til guitarist Morten Mariegaards kollegieværelse ind og råbte ”Hvis I ikke stopper den larm, knepper jeg jer alle sammen”. Den ulidelige larm var Morten, der hamrede løs på el-trommer. Larmen stoppede brat ved Bjørns entré, men samtidig åbnede den også døren til et stærkt venskab og et musikalsk bånd (uden el-tromme), der mange år senere, i 2014, var med til at kickstarte bandet Superloader.

De fem medlemmer af Superloader er Bjørn Poulsen, Thomas Bjerre Duus Stølsvig, Lasse Tolstrup Jensen, Karen Gudiksen og Morten Mariegaard. Og selvom ”Travel In Time” er bandets albumdebut, er bandmedlemmerne dog langt fra debutanter. Alle har de mange års musikalsk erfaring på CV’et og har til sammen spillet med navne som Black City, The Bandit, Cherry Overdrive, The Breakers, Hard Candy og Bullet Train Blast.

Men for de fem gælder det således nu Superloader. Båret oppe af en stærk fælles passion for rocken og en nysgerrighed udi afsøgen af rockens rødder og afkroge, er det seje hold nu efter mange måneders sangskrivning, indspilninger og øvere klar til at præsentere det endelige albumresultat: ”Travel In Time”. At de har glædet sig er ikke nogen hemmelighed. ”Det er pissefedt. Superloader er uden tvivl et de mest interessante projekter, jeg nogensinde har været med i,” lyder det fra Bjørn Poulsen, der i sin tid slog sine musikalske forsangerfolder i Black City.

Albumtitlen, “Travel In Time”, er en hyldest til den rejse, bandet i fællesskab har været på i forbindelse med udarbejdelsen af deres debut. Som de selv fortæller: “der er sket enormt meget over den tid, det har taget at lave pladen. Det har været en periode, hvor vi også har funderet over, hvad tiden har ført til”. Og netop dét mærker man tydeligt på de 10 sange, der leverer stilsikker, energisk rock og et tekstunivers, som hudløst ærligt skildrer livets op- og nedture. Sangteksterne, der alle på hver deres måde portrætterer Superloaders bandfilosofi: ”Sig tingene som de er – no bullshit”, er således direkte og ærlige historier om break-ups og livets slag, men rummer også håbet om og troen på at kunne rejse sig igen. Livet går jo videre – uanset hvad.

I efteråret 2015 udgav Superloader deres første single, uptempo rockbraget “Life”, der fik en flot modtagelse af radioerne, herunder myROCK. I forbindelse med albumudgivelsen følger 2. singlen “A Star For Me”, som sætter trumf på, at Superloader også besidder evnen til at udføre rockens mere afdæmpede side og ikke er blege for også at smide poppede noter ind i deres rockunivers.

Superloader er i det hele taget bare ladet med en ordentlig dosis rockglæde, der kan sparke døren ind til lejligheden, villaen eller kollegieværelset.

I forbindelse med den kommende udgivelse tager bandet hul på deres turné i Danmark og Tyskland allerede den 23. januar på Märkbar på Vesterbro, København. Arrangementet er en pre-release af i forbindelse med udgivelsen og Märkbar sætter rå rammer om en fantastsisk aften i rockens tegn.

Superloader er:
Karen Gudiksen: bas og kor
Morten Mariegaard: guitar og kor
Lasse Tolstrup: guitar
Thomas Stølsvig: trommer og kor
Bjørn Poulsen: Sang, guitar og kor

Følg Superloader på Facebook HER.

Turnéplan:
23/1 København – MäerkBar
29/1 Viborg – Paletten
04/2 Berlin – Sageclub
05/2 Hamburg – Rock Cafe St. Pauli
06/2 Svendborg – Harders
12/2 Grenå – Pavillonen
13/2 Odense – Posten
19/2 Aarhus – HeadQuarters
20/2 Herning – Fermaten
27/2 Randers – Café Von Hatten
04/3 Horsens – Kulisselageret
05/3 København – High Voltage
02/4 København – Stengade 30
21/5 Skanderborg – Walthers cafe