Gong Fellaz

Danske Gong Fellaz smider energisk live session

Danske Gong Fellaz er det nye stjerneskud på den danske producerhimmel. Duoen er bestående af de to velkendte musikere Ole Bjórn – der er kendt som producer & synthesizer maniac i Dúné  & Tim Braüner, der spiller bass for kunstnere som Christopher, Burhan G, Kesi m.fl. 

“Vi har hver især levet som tournerende musikere siden vi var 16-17 år gamle, så selvsagt har vi meget erfaring med musikverdenen & livescene. Udover at elske den energiske vibe på scene er vi også et par nørdede studierotter, der elsker at lege med musikken og dens univers. Derfor var det naturligt at starte Gong Fellaz projektet og for alvor begynde at dykke ned i at producere elektronisk musik.”, forklarer Tim Braüner.

Således teamede Braüner & Bjórn op i sommeren 2014 og skabte Gong Fellaz debut EP “None March Alone” – en EP som blandt andet tæller features som Sebastian Lind og Fabian Mazur. Pt er drengene i studiet og arbejder på deres anden EP, der forventes at udkomme i foråret 2016.

Som en forsmag på deres kommende EP mødtes Gong Fellaz teamet med et hold af live musikere i en mørk kælder i Jylland og brugte en intens nat på at skyde en dyster og energisk live session, der matcher deres tanker og drømme om musikken:

“Vores formål med denne live session er ikke kun at vise folk at vi selv er gode musikere og producere, tværtimod så håber vi rigtig meget at vi kan være med til at inspirere andre producere og DJ’s indenfor den samme genre, til at tænke ud af boksen på live fronten og ikke være bange for at tage chancer og implementere “rigtige” instrumenter- og musikere i deres live shows.

Der er selvfølgelig masser af elektroniske act’s gennem tiden, som har inkorporeret live elementer i deres shows, hvor at det har fungeret helt overdrevet godt, men det er som om at der bliver færre og færre af dem i disse tider hvor at det hele tiden bliver nemmere at sidde éne mand og lave alt i hjemmestudiet. Vi har sindssygt meget respekt for DJ’s, og anser det for værende en ligeså stor kunstart som f.eks. at være udøvende musiker på et instrument, men personligt synes vi at det for alvor bliver rigtig interessant, når at de to ting mødes og går op i en højere enhed”, forklarer Ole Bjórn.

Følg Gong Fellaz på Facebook.