Mund de Carlo

Musikvideo: Mund de Carlo – Banke banke på

Banke banke på!
– Hvem der?
Mund de Carlo!
– Mund de Carlo hvem?
Mund de CHow low can you go…

I marts udgav rapperen Mund de Carlo albummet ”Ordene Først”, der med singlerne ”Stik den” og ”Flyver” fik en flot modtagelse af anmeldere og tilhængere. Sidenhen har den Nørrebro’ske mikrofontjekker været på en tætpakket forårs tourné, og den sprogsprællende stil fortsætter nu for fuld fart, for i dag er Mund de Carlo aktuel med musikvideo til nummeret ”Banke Banke På”!

Har man fuldt Mund de Carlo inden ”Ordene Først”, vil man nok hurtigt kunne se og høre at nummeret her er en efterfølger til 1. singlen ’Hit med den’ fra albummet ’Frit Fald’ (2014).  I videoen møder vi igen den gamle skoles mester i klasseværelset, som Mund de Carlo ivrigt forsøger at imponere mens et hold dygtige breakere bringer dynamik og hiphopfølelse til bordet.

Ligesom ’Hit med den’ er ’Banke banke på’ også produceret af makkerparret Loud & Clear, der med et bastungt boombap beat sætter scenen og indkapsler den friske oldschool’ede vibe med rytmisk uforudsigelighed og et hold lysende trompeter i det vellydende omkvæd.

På vokalsiden er flowet ligeså legende som teksten, der blander barnlig umiddelbarhed med teknisk snilde og originale sprogblomster. Mund de Carlo har bl.a fået (k)nok (k)nok af sin bank, bank, der fortalte ham at han burde lægge musikken på hylden, men som han rapper på ”RegnOrdm” fra samme album er det jo ikke tal men tale der er frihed.

”De sagde musik var den dumm’ste risiko
Ingen kass’kredit, kan ik’ lån’ en pind endnu!
Matematik…..dumped’ C-niveau
Rap-teknik….ingen på Mund de C-niveau.”

Du kan følge Mund de Carlo på Facebook og bestille ”Ordene Først” på vinyl i følgende pladebutikker:

– Runforcovershop.dk i Nordvest, Kbh.
– Route66 på Nørrebro, Kbh.
– Jungle Records i Kolding
– RecordPusher.com i Odense