Pharrell Williams – Svigermors drøm fik smilene frem

Pharrell Williams kan skabe glæde og det gjorde han også på Orange Scene onsdag aften. Men manden med den sjove hat og det skæve smil måtte kæmpe for at kvæle gabene hos publikum.

En storsmilende og flirtende Pharrell på Orange Scene. I skøn sol fylder han luften med sin blide, lækre stemme. Storhits som ’Happy’, og ’Get Lucky’ kæler for stemningen og man får lyst til at danse, lidt hyggeligt rundt med solbriller på og en Mojito i hånden. Lækker stemning. Ingen tvivl om det. Men der var alligevel noget, der ikke helt spillede for den 43-årige R’n’B stjerne.

Gabende kedeligt

Det, der lige som er med glæde er bare, at man er glad og så er den ikke så meget længere end det. Det er altså ikke de store tunge emner, der rusker en rundt og giver stof til eftertanke, som Pharrell underholder os med. Det er glad musik, der pleaser dig til hver en tid. Man bliver glad og man danser, og på et tidspunkt undertrykker man et gab og suger hårdt i Mojito-sugerøret for at tvinge en sidste dråbe glæde ud, for musikken er blevet så strømlinet så det nærmest bliver monotont og man kan ikke rigtig få mere glædes tilfredsstillelse ud af den.

For dansetrinene bliver sløvere i takt med at Pharrell hurtigere og hurtigere sang sig igennem sin blærede portefølje af hits. Som om, han godt ved det ikke bliver ved at slå gnister og derfor hælder mere og mere benzin på bålet. Selvom det ene hit efter det andet skabte respekt, så forsvandt opturen. Det blev simpelthen kedeligt, men al den lige gyldige glæde.

God timing

Men. Selvom Pharrell Williams ikke nåede ind under min hud, så må man rose ham for god timing. Solen og sangene gjorde, at man følte man befandt sig i et lyserødt, champagne-snaldret univers. Af en koncert, der ikke nødvendigvis trykker på så mange andre knapper end underholdning, så kunne den ikke være mere smooth timet. Orange Scene var det perfekte sted til en berusende popkoncert, med intet andet end lækkerier til øregangene.

Se hele Lasse Lagonis galleri fra koncerten HER

Pharrell Williams, Roskilde Festival, Roskilde Festival 2015, RF15, Orange Scene
Foto: Lasse Lagoni

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Pharrell Williams - Svigermors drøm fik smilene fremPharrell er og bliver svigermors drøm. Men han er god til det og han kan få smil og dansetrin frem og det er lækkert. Men han er ikke bad nok til at flytte så meget andet end fødder. Derfor får han 4 stjerner for sin champagne-soirée på Orange scene onsdag aften.