Pharrell Williams, Roskilde Festival, Roskilde Festival 2015, RF15, Orange Scene
Foto: Lasse Lagoni

Pharrell Williams – Svigermors drøm fik smilene frem

Pharrell Williams kan skabe glæde og det gjorde han også på Orange Scene onsdag aften. Men manden med den sjove hat og det skæve smil måtte kæmpe for at kvæle gabene hos publikum.

En storsmilende og flirtende Pharrell på Orange Scene. I skøn sol fylder han luften med sin blide, lækre stemme. Storhits som ’Happy’, og ’Get Lucky’ kæler for stemningen og man får lyst til at danse, lidt hyggeligt rundt med solbriller på og en Mojito i hånden. Lækker stemning. Ingen tvivl om det. Men der var alligevel noget, der ikke helt spillede for den 43-årige R’n’B stjerne.

Gabende kedeligt

Det, der lige som er med glæde er bare, at man er glad og så er den ikke så meget længere end det. Det er altså ikke de store tunge emner, der rusker en rundt og giver stof til eftertanke, som Pharrell underholder os med. Det er glad musik, der pleaser dig til hver en tid. Man bliver glad og man danser, og på et tidspunkt undertrykker man et gab og suger hårdt i Mojito-sugerøret for at tvinge en sidste dråbe glæde ud, for musikken er blevet så strømlinet så det nærmest bliver monotont og man kan ikke rigtig få mere glædes tilfredsstillelse ud af den.

For dansetrinene bliver sløvere i takt med at Pharrell hurtigere og hurtigere sang sig igennem sin blærede portefølje af hits. Som om, han godt ved det ikke bliver ved at slå gnister og derfor hælder mere og mere benzin på bålet. Selvom det ene hit efter det andet skabte respekt, så forsvandt opturen. Det blev simpelthen kedeligt, men al den lige gyldige glæde.

God timing

Men. Selvom Pharrell Williams ikke nåede ind under min hud, så må man rose ham for god timing. Solen og sangene gjorde, at man følte man befandt sig i et lyserødt, champagne-snaldret univers. Af en koncert, der ikke nødvendigvis trykker på så mange andre knapper end underholdning, så kunne den ikke være mere smooth timet. Orange Scene var det perfekte sted til en berusende popkoncert, med intet andet end lækkerier til øregangene.

Se hele Lasse Lagonis galleri fra koncerten HER

Pharrell Williams, Roskilde Festival, Roskilde Festival 2015, RF15, Orange Scene
Foto: Lasse Lagoni