Ellie Goulding, Tinderbox, Tinderbox 2015, Rød Scene
Foto: Lasse Lagoni

Ellie Goulding – Halvflad hitparade

Næstsidste navn på Rød Scene for i år var ventet. Modsat mange andre af Tinderbox’ koncerter var der faktisk folk, som stod og ventede i over en time på den engelske singersongwriter med den lyse stemme og de store hits.

Og selvom man måske havde glemt, hvor mange hits hun har haft, så var hun god til at hjælpe os med at huske det. På en time og ti minutter fik hun strøet alle Billboard-numrene ud over publikummerne, som var ret ligeglade med, at det begyndte at regne undervejs. Der blev sunget med på det meste og festet til det hele.

Desværre var det med en vis distance fra frk. Goulding til publikum. Der var meget lidt kontakt mellem numrene, og når det endelig var, at hun talte til os, så var det en forklaring på, hvilket nummer det næste var – mest fordi det var numre, hun er featuring på.

Positiv overraskelse var det, da Major Lazer-singlen med hendes stemme på, ‘Powerful’, blev spillet, ligesom det bragte glæde, da Calvin Harris-bangeren ‘I Need Your Love’. Tinderbox-folket blev kastet tilbage til den stemning og fest, som de kunstnere skabte i fredags, men uden den elektroniske gennemslagskraft gjorde det ikke rigtig nogen forskel at få lov til at høre Ellie Goulding synge dem live.

Alt i alt var det jo godt og sjovt at se den lille, lyshårede pige og et veloplagt band have det sjovt med den musik, de spillede. Men alligevel blev det aldrig rigtigt bedre, fordi de ikke formåede at komme ud over scenekanten. Beklageligvis.

Se hele galleriet HER

Ellie Goulding, Tinderbox, Tinderbox 2015, Rød Scene
Foto: Lasse Lagoni