All Time Low – Pervers, punktlig punkfest

På præcis femogfyrre minutter lykkedes det for Baltimore-bandet All Time Low at få sat gang i festen ved hjælp af masser af humor, fart over feltet og klassisk highschoolpunkpoprock-agtig lyd.

Selvom bandet består af fire mennesker, og de var fem på scenen, så var det forsanger Alex Gaskarth og guitarist Jack Barakat, som bar hele showet med sine personligheder.

Efter få minutter havde Jack allerede flere gange simuleret af give oralsex, før han fik kastet en studenterhue op på scenen, som han så bar, mens han fløj rundt og næsten kun lavede alt andet end at spille guitar. “I’ve just graduated! Now I’m gonna have sex, and not with my teacher!” råbte han, inden hittet ‘Damned If I Do Ya’ blev leveret til stor jubel for især den store mængde af teenagepiger, som hoppede rundt på de forreste rækker.

Selvom det var en broget flok af både unge og gamle, som havde fundet ly for det lumre solskinsvejr under teltet til Gul Scene, så lykkedes det for gutterne, som har spillet sammen i tolv år, at få alle til at klappe med, ligesom alle fandt det utroligt underholdende, da Jack og Alex lagde heftigt an på en fyr i bar overkrop, som sad på bakken uden for teltet og lyttede med.

Det var en smule nostalgisk at se et af de der teenagepunkrockbands, som man ved betyder så meget for nogle teenagere og deres udvikling – på samme måde som 5 Seconds Of Summer – så det var en fornøjelse at se den nye generation af emobørn, som virkelig følte den.

Det var dejligt, at musikken, der kan virke lidt poleret, blev leveret med en upoleret, meget spoleret performance. Mængden af skældsord og umiddelbarhed gjorde den tidlige eftermiddagskoncert en af de bedre – til trods for, at det var alt for kort.

All Time Low, Tinderbox, Tinderbox 2015, Gul Scene
Foto: Thorsten Iversen / Tinderbox

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Det var dejligt, at musikken, der kan virke lidt poleret, blev leveret med en upoleret, meget spoleret performance. Mængden af skældsord og umiddelbarhed gjorde den tidlige eftermiddagskoncert en af de bedre - til trods for, at det var alt for kort.All Time Low - Pervers, punktlig punkfest