The Prodigy, Tinderbox, Tinderbox 2015, Rød Scene
Foto: Lasse Lagoni

The Prodigy – Lyden af en computers død

Sceneriet var intens som ind i helvede, da et af 90’ernes største livenavne satte ild til folket i Tusindsårsskoven.

Det er svært at sætte et label på Prodigy. De er på en og samme tid både punk, grunge, hip-hop, garagerock og elektronisk ravemusik af vildeste skuffe. Sammen med et vanvittigt sceneshow fyldt med lys af den slags, som kan give folk epileptiske anfald, var det en virkelig intens koncert.

Maxim Realitys råbende stemme blandet med de vanvittige riffs og tung rock blev intensiveret af det dæmoniske sceneri sendte tankerne hen på der, hvor man bliver sendt hen, når man skal i helvede.

Faktisk er det meget sandsynligt, at Prodigys musik er lyden af en computers tur i helvede efter en langsom og smertefuld død. Det lyder i hvert fald sådan. Det er en underlig mellemting mellem mange ting, men det fungerer, og publikum var glade efter halvanden times anarkistisk rave.

Se hele galleriet fra koncerten HER.