Læsernes råd: Det her skal du høre på Tinderbox

Hos Poplish er vi helt klar på at rejse landet rundt for at give jer den bedste dækning af årets festivaler. En af tingene i en god festivaldækning er musikanbefalinger. Men i stedet for, at vi dikterer, hvad I bør høre, så har vi ladet nogen af læserne give deres bedste bud på et par kunstnere, som I bare ikke må misse!

Amalie Dawall, 19, Greve:

All Time Low
Søndag, 14:45, Gul Scene
Et typisk amerikansk pop-punk band fra Lutherville-Timonium, Maryland. Hvis du er til nymoderne rock, så vil de helt sikkert være noget for dig. Det er 4 super cool fyre, som brænder for det de laver. 4 super dygtige musikere og en forsanger med en lækker, punk-rock stemme. Hvis du skal på Tinderbox Festival, kan du godt se frem til deres optræden. De forstår at fyre den af og inkludere publikum i deres show.

Martin Eskesen, 27, Aarhus:

Axwell^Ingrosso
Lørdag, 01:00, Blå Scene
Da Steve Angello var med på dette hold, hed de Swedish House Mafia og var verdens største house-gruppe. Nu har 2/3 af gruppen valgt at fortsætte sammen, og det er nu heller ikke helt skidt. Hvis du kan lide at danse og skabe dig på den fede måde, så må du ikke gå glip af Axwell^Ingrosso. De er formidabelt dygtige DJ’s, som forstår at give et live show.

Major Lazer
Fredag, 21:45, Blå Scene
Har du lyst til at tage en rejse? En rejse ind i det store ukendte, hvor alt kan ske!?
Major Lazer gennemkneppede sidste år Orange Scene på Roskilde Festival, og jeg har en fornemmelse af, at de kommer til at efterlade Tinderbox grædende af glæde og med ømt skridt. Med elektro-dancehall, som gør dig til verdens bedste danser, og et tegnet univers, som kører bag dj-pulten, bliver du forført og ender med at smide både hæmninger og trusser, når der bliver twerket for fulde gardiner i Odense.

Julie Degn, 18, Nykøbing Sjælland:

Go Go Berlin
Fredag, 14:15, Blå Scene
Christian, Mikkel, Emil, Anders og Christoffer udgør tilsammen det danske band Go Go Berlin, der besøger en række danske festivaler hver sommer. Jeg har oplevet dem live flere gange og endda haft fornøjelsen af at småsnakke lidt med dem – og de er mindst lige så nede på jorden blandet med rockstjerner, som de ser ud til. Varm op til deres koncert på blandt andet Tinderbox med singler som ’Raise Your Head’ og ’Castles Made Of Sand’.

Hozier
Fredag, 16:30, Blå Scene
Du har ikke kunne undgå Hoziers ’Take Me To Church’ det sidste halve år, selvom singlen faktisk udkom tilbage i 2013, og senest har manden gjort sig uundgåelig med ’Someone New’. Du kan opleve begge hitsingler – og mange flere – når den næsten 2 meter høje charmør gæster Odense. Du er garanteret catchy tekster og dansevenlige melodier.

James Blake
Fredag, 19:00, Blå Scene
En anden artist, der også nærmer sig de 2 meter i højden, er britiske James Blake. Han fik især musikverdens opmærksomhed, da han indspillede et cover af ’A Case Of You’, og senere hen har han udgivet hitmelodier som ’Limit To Your Love’ og ’Overgrown’. En varm sommeraften i Tusindårsskoven med James Blake på scenen lyder som den perfekte kombination. Blake er et miks af rolige kærlighedsballader og up-beat melodier, som du ikke vil gå glip af.


Lørdag, 19:00, Blå Scene
Mø er hjemme for en stund til sommer, hvor hun gæster festivaler og spiller op for den musik, de for tiden hungrer efter i Amerika, hvor hun befinder sig størstedelen af tiden. Du kender garanteret til en Mø sang eller to, og ud fra hendes optræden på Roskilde Festival sidste år vil jeg sige, at det bliver en kæmpe fest med en hoppende Karen og sportslige outfits. Mø er Spice Girls i én person.

Til slut får du her Poplish’ Tinderbox-playlist på Spotify.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her