Echosmith, Tinderbox, Tinderbox 2015, Gul Scene
Foto: Lasse Lagoni

Echosmith – Stille og slagkratige små sataner

Teenagerne fra Californien var en blandet fornøjelse i regnvejret under teltdugen. Måske var det deres held, at Gul Scene, som de spillede på, er det eneste overdækket på den odenseanske festival, som ifølge vejrguderne skulle forblive en våd affære hele weekenden.

Det var helt frem til de tre sidste numre, at festen foregik i lavt tempo med halvdårlig lyd. De unge mennesker i Echosmith virkede til at have en off-dag, indtil den 18-årige forsanger Sydney inviterede to fans på scenen, som skulle danse med dem under et nummer.

Sammen med nummeret ‘Bright’ var det blandt de eneste to numre, som gav optur under den timelange regndans, som blev mere og mere crowdet, som støvregnen tog til.

Tempoet blev til gengæld højt og godt under afslutningen, hvor alle bandmedlemmer gav den de ekstra 20 % for at få hele teltet til at klappe og danse med. Derfor var det næsten også en implosion, der skete, der kæmpebaskeren ‘Cool Kids’ blev spillet som koncertens sidste nummer. Alle sang med og gav Sydney skønt materiale på hendes trofaste følgesvend – også på scenen – den gule iPhone.

Se Lasse Lagonis galleri fra koncerten HER.