Kesi

Kesi – Når en drengerøv bliver voksen

Oliver Kesi blev for alvor en del af det efterhånden store og ikke mindst populære rapmiljø og rappede sig ind i danskernes hjerter med numre som Ku’ godt og Søvnløs – numre som i den grad er præget af livet i overhalingsbanen og byture for rigtige drengerøve.

Når han beskriver livet som ung knægt i København, men en far der svigter og om at holde fast i Nørrebro selvom man opnår danskernes anerkendelse og bliver et kendt navn.

Kesi siger selv, at der er ”Numre til klubben, numre til gaden, numre til pigerne, numre til slappe af til”, og det må man i den grad sige der er. Når blandt andre Gili og S!vas gæster albummet, lægges der op til poesi og kendte toner blandet med musik til din fest.

Kesi er for alvor tilbage, om end det er med mere voksne tekster, så formår han endnu engang at producere musik, som går ind i danskernes hjerter. Han har gennemgået en udvikling, der garanterer ham en fast plads i den danske musikbranche.

Du kan støtte kunstneren, ved at købe albummet HER

Kesi