Alexander Brown
Foto: Gary Britton

Alexander Brown i internationalt samarbejde

For Alexander Brown blev en amerikansk TV-serie, en kreativ game changer og begyndelsen på et nyt samarbejde med den internationalt anerkendte sanger, Jack Savoretti. ’Jack In A Box’ er ude nu og videoen har premiere i dag!

Har du også oplevet, at sidde i sofaen og følge din favorit TV-serie, og forelske dig i et stykke musik, som supplerer spændingen i afsnittets mest intense scene eller rammer dig sammen med rulleteksterne?

Det har den danske DJ og producer, Alexander Brown. Og sangen ’Soldiers Eyes’, fra afsnit 2 i femte sæson af ”Sons Of Anarchy”, blev rent kreativt en game changer, som har sendt Brown på en ny og spændende kurs – ind i et nyt samarbejde, med sangeren bag netop ’Soldiers Eyes’. I rulleteksterne fandt Alexander Brown frem til sangerens navn: Jack Savoretti! Grebet af stemningen og en drøm om at lave noget med Savoretti, kontaktede Brown den italiensk-fødte sanger på Facebook. Naivt måske, men Alexander Brown fik svar.

Det er nu et lille års tid siden – og samarbejdet har efterfølgende udviklet sig til en god pulje af sange.

Aliens i Bangkoks gader

Jack Savoretti udgav tidligere i år albummet, ’Written In Scars’, som gik Top 10 på den britiske albumhitliste, og Alexander Browns samarbejde med den anerkendte sangskriver udmønter sig nu i den første officielle udgivelse, som de to har skabt sammen. Sangen hedder ’Jack In A Box’ og her mødes Savoretti’s fængslende vokal og Browns drivende produktion i et perfekt makkerskab. ’Jack In A Box’ er et særdeles iørefaldende bud på, hvordan sommeren 2015 kommer til at lyde.

Singlen følges op af en helt ny video! Skudt en sen nattetime i Bangkoks storby og små obskure handelsgader, følger man tre parkour-udøvende aliens, som i et hæsblæsende tempo elektrificerer bybilledet med deres bevægelser. Se den flotte video, til ’Jack In A Box’:

’Jack In A Box’ er ude i hele Skandinavien nu. Hør singlen lige her.

Alexander Brown