Patrick Alexander – Den Her Pige ****

Sukkersødt, forelskelsesmusik som der er en fortolkning af et internationalt pop hit. Det er faktorerne der spiller ind på Patrick Alexanders nyeste single “Den Her Pige”, som skal følge op på “Kalvebod Bro” (https://www.poplish.dk/?p=2890) og “Asfalt Under Fødderne” (https://www.poplish.dk/?p=2617). Desværre er det i en helt anden og alt for kandiseret genre, som næsten er på niveau med sakkarin.

Det nye nummer hedder “Den Her Pige” og er en dansk fortolkning af Oasis klassikeren “Songbird” og man kan derfor også høre uigenkendelige lighedspunkter ved de to numre. Lyrikken har fået en tur og er ikke bare en dansk oversættelse, men derimod Patrick Alexanders egne ord i sang, som efter udgivelsen er blevet tilegnet kvinden som nu er hans forlovede.

Nummeret har en fængende, smådyster melodi der giver det hele en tredje dimension, hvilket i den grad er tiltrængt for at abstrahere fra den lidt for kærlighedsfyldte lyrik.

Det hele handler om hvordan Patrick Alexander prøver at forklare den omtalte pige hvor specielt og unik hun er for ham. Det er let forståelig og man kan hurtigt forestille sig, hvordan han har det med denne her pige. Den er til at synge med på og mon ikke hun har følt sig en smule beæret over at få denne sang tilegnet sig?

Men ikke desto mindre, så er nummeret fyldt med gentagelser og mangel på lyriske idéer har nok ramt det stadig spirende sangskriver talent et par gange under skrivefasen.

Den Her Pige” er ikke helt på niveau som sin forgængere og man må derfor håbe, at Patrick Alexander hurtigt finder tilbage til det lidt mere tempofyldte univers hvor hans potentiale virkelig kan skinne igennem, for det er der helt sikkert, men denne stille, kærlighedsfyldte genre er ikke hans hylde.

1604798_10152312831629623_160999986_n **** (4/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.