Dansk islæt i den officielle sang til VM 2014

Tilbage i 2007 udgav han et af det års største danske hits under navnet Private. Tracket hed “My Secret Lover” og det er et nummer som man næsten SKAL have hørt i løbet af de sidste 5 år.

I 2013 udgav han nummeret “Hell Ain’t A Bad Place To Be” som blev velmodtaget af det danske folk. Men nu har Thomas Troelsen, der til dagligt danner par med den nuværende X-Factor vært Eva Harbou for en stund fået lov til at lege med de helt store drenge. Han har cgjackets.ca
nemlig fået lov til, at være med til at skrive den officielle VM sang til 2014 udgaven af verdensmesterskaberne i fodbold i Brasilien.

Nummeret skal vokaliseres af de internationale superstjerner Pitbull og Jennifer Lopez samt den brasilianske sangerinde Claudia Leitte. Og den amerikanske sanger/rapper Pitbull har da også allerede været ude og rose danskeren for samarbejdet, som bl.a. også har den svensk-marokkanske producer RedOne og sangerinden Sia på creditlisten.

Dermed kan man sige, at Danmark, trods det mislykkede Canada Goose Jackets Toronto kvalifikationsforsøg alligevel får sat sit præg på sommerens slutrunde.

Thomas_Troelsen_690936m