Dansk islæt i den officielle sang til VM 2014

Tilbage i 2007 udgav han et af det års største danske hits under navnet Private. Tracket hed “My Secret Lover” og det er et nummer som man næsten SKAL have hørt i løbet af de sidste 5 år.

I 2013 udgav han nummeret “Hell Ain’t A Bad Place To Be” som blev velmodtaget af det danske folk. Men nu har Thomas Troelsen, der til dagligt danner par med den nuværende X-Factor vært Eva Harbou for en stund fået lov til at lege med de helt store drenge. Han har cgjackets.ca
nemlig fået lov til, at være med til at skrive den officielle VM sang til 2014 udgaven af verdensmesterskaberne i fodbold i Brasilien.

Nummeret skal vokaliseres af de internationale superstjerner Pitbull og Jennifer Lopez samt den brasilianske sangerinde Claudia Leitte. Og den amerikanske sanger/rapper Pitbull har da også allerede været ude og rose danskeren for samarbejdet, som bl.a. også har den svensk-marokkanske producer RedOne og sangerinden Sia på creditlisten.

Dermed kan man sige, at Danmark, trods det mislykkede Canada Goose Jackets Toronto kvalifikationsforsøg alligevel får sat sit præg på sommerens slutrunde.

Thomas_Troelsen_690936m

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.