Burhan G – Din For Evigt ***

Det hele har ledt hen til et album fra Burhan G som ville være toppen af poppen. Begge singler “Din For Evigt” (https://www.poplish.dk/?p=1671) og “Kalder Mig Hjem” (https://www.poplish.dk/?p=2634) høstede nemlig 6 stjernede anmeldelser her på Poplish da de blev udgivet. Men de er (sammen med et par enkelte andre numre) dog også noget af det eneste at råbe hurra for.

Og når han tidligere har været ude og samtidig sige, at “Din For Evigt” er det af de album han har udgivet som betyder mest for ham, så forventer man automatisk liiidt ekstra fra en man som har lavet bl.a. “Who Is He?” og “Søvnløs

Men desværre er der ikke andet end blot 4 numre som for alvor imponerer på det nye album. To af dem er de førnævnte singler, og så er det to endnu uhørte tracks. For udover “Karma” og “Verden Drejer“, så er de 6 andre nye numre, kærlighedspop der går så langsomt, at det næsten går i stå.

Meningerne med samtlige sange er forelskelse og eller kærlighed til det ene og det andet. “Det er 10 fortællinger om en periode i mit liv, hvor jeg mødte en person, der slog benene væk under mig, og ændrede min opfattelse af kærlighed.” Sådan siger Burhan Genç Koç (Som er hans borgerlige navn) selv om de 10 numre som pladen indeholder.

Det absolut bedste nummer på “Din For Evigt” må, på trods af de to rigtig gode singler, være nummeret “Karma“. Det er anderledes (ikke kun for Burhan G, men også for popmusikken generelt) og et up tempo nummer med en lækker, anderledes melodi. Og nå ja så kigger der også lige gæstesanger forbi nummeret i form af Liam “L.O.C.” O’Connor. Samtidig byder det også på to rigtig gode vokal præstationer. Et nummer der helt sikkert kommer til at få airplay på de danske radiostationer.

Men kommer til at få kæmpe konkurrence fra nummeret “Verden Drejer“. Endnu et nummer som er noget mere oppe i tempo end størstedelen af albummet. Lidt i stil med “Jeg Vil Ha’ Dig For Mig Selv” som tilbage i 2009 blev hans første dansksprogede hitsingle. Også dette nummer har en gæsteartist med, og her er det singleaktuelle Shaka Loveless (“Dengang Du Græd” som du kan læse en anmeldelse af her: https://www.poplish.dk/?p=2663) der sætter sit præg med et vers og et omkvæd.

Din For Evigt” er et album, som samlet set går lige lovligt langsomt på lidt for mange numre. Det er lige til at falde i søvn over halvdelen af tiden. Men der gemmer sig et par fantastiske sange, som når det ser sortest ud med hensyn til musikken på albummet, for en kort stund for lyset til at bryde frem.

Trackliste:
01. Før Byen Vågner
02. Din For Evigt
03. Kalder Mig Hjem
04. Kærligheden Kalder (feat. Caroline Franceska)
05. Ikke I Nat, Ikke Endnu
06. Karma (feat. L.O.C.)
07. Et Bedre Sted
08. Verden Drejer (feat. Shaka Loveless)
09. Tænk På Mig
10. Lever For Dig

burhan_frontcover_William Bouguereau*** (3/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.