Muse overrasker med ny single

Muse har netop nu udgivet en ny single, som ledsages af en video, der er instrueret af Lance Drake, og hvor modellen Lauren Wasser medvirker.

Muse overrasker ved netop nu at udgive en ny single, der har fået titlen  ‘Dig Down’.

Tracket lyder unægteligt som Muse, og helt i deres ånd handler sangen om fællesskab og overlevelse – og om at kæmpe for træffe den rette beslutning, når man føler sig presset.

Sangen ledsages af en actionfyldt video, som er instrueret af  Lance Drake.

Matt Bellamy siger om den nye single:

“Da jeg skrev denne sang, var målet at modvirke den negativitet, der hersker i verden lige nu, at inspirere og give folk optisme og mod til at kæmpe for de sager, de tror på. At vi som individer kan ændre verden, hvis vi ønsker det.” 

‘Dig Down’ er produceret af Muse og Mike Elizondo, og mixet af Spike Stent.

Muse er på tour in Noramerika denne sommer sammen med Thirty Seconds To Mars og PRVIS. Derudover spiller bandet på Reading & Leeds Festival samt Belfast Vital Festival.

Muse er Matt Bellamy, Dominic Howard og Chris Wolstenholme. Deres seneste album, Drones, udkom i juni 2015 og debuterede på hitlisternes førstepladser i 21 lande,  også I USA hvor de fik deres allerførste topplacering. Siden de blev dannet i 1994, har Muse udgivet syv studiealbums og solgt over 20 millioner albums på verdensplan.

Læs også vores anmeldelse af Muse-koncerten i Forum sidste år, HER.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Poplish.dk
Poplish.dk
Poplish er drevet af en stor grad af frivillighed, ligesom vi er uafhængige af kunstnere og pladeselskabers økonomiske interesser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her