Pede B klar med nyt album spækket med featurings

Den tredobbelte vinder af MC Fight Night, Pede B, har teamet op med store dele af dansk rap på nyt album, der byder på hele 18 featurings.

“De siger jeg’ produktiv, jeg siger jeg ikke er doven,” rappede Peter Bigaard for fem år siden på nummeret ‘Indledningen’. Siden dengang har han udgivet tre studiealbums og en lang række EP’er, og nu er Pede B igen klar med nyt album.

Den 15. september udgiver han nemlig ’Sparring’, der har udgangspunkt i Bigaards eget behov for at udvikle sig som rapper. For som han selv udtrykker det: “Alt, der ikke er i udvikling, er i gang med at dø.”

Pede B har til dette album derfor håndplukket nogle af Danmarks bedste rappere, som han under hele processen har sparret med. En sparring, der har haft til formål at udvikle og forbedre hans rap både teknisk og lyrisk.

“Jeg kan mærke, at jeg gennem hele processen har presset mig selv til det yderste, da jeg har siddet foran nogle rappere, jeg virkelig respekterer. Jeg var derfor nødt til at præstere mit ypperste, hvilket i mine øjne i dag har gjort mig til en bedre rapper,” siger Pede B om det nye projekt.

Der har tidligere kun været roser til overs for Pede B’s udgivelser her på Poplish, hvor både Byggesten og Gin & Cocio fik flotte anmeldelser. Ligeledes har de seneste anmeldelser af Peter Bigaard og co. live også været med masser af roser – både i Pumpehuset og på Smukfest.

Det kommende album ‘Sparring’ er produceret af Pedes mange-årige samarbejdspartnere LuXx og Adam Sampler.

De 18 forskellige features på det kommende album vil blive annonceret henover sommeren, og der bliver afholdt releasekoncert for det nye album d. 14. oktober i Amager Bio. Derudover er det muligt at opleve Pede B sammen med DJ Noize til flere festivaler landet over til sommer.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her