Tove Lo – Fed energi, fine vokaler og et festklar publikum

Den svenske popdronning, Tove Lo, gæstede lørdag aften et udsolgt Store VEGA, hvor stemningen var i top, og publikum klar på at danse igennem til den lyse morgen.

Dansegulvet var propfyldt af unge, småberusede og forventningsfulde publikummer, da Tove Lo denne lørdag aften indtog scenen på Store VEGA. Der var lagt op til fest, og sangerinden skuffede ikke sine fans.

Tove Lo kom fint fra start med tunge beats og god energi, selvom vokalen var en smule haltende. Det lod dog ikke til at påvirke publikum, som svenskeren flere gange opfordrede til at klappe, synge og danse med til musikken, en opfordring publikum i den grad tog til sig. Både på dansegulvet og oppe på lægterne var folk i godt humør, også de små, der havde lokket forældrene med til koncerten, virkede til at nyde Tove Lo’s fede energi.

Sex, sex og mere sex

Kender man Tove Lo, så ved man at både hendes tekster og optrædener er sprængfyldt med sex, sex og mere sex, og denne optræden var bestemt ingen undtagelse. Den karismatiske sangerinde vred sig igennem flere forskellige numre, og publikum elskede det! Kameraerne knipsede løs imens folk dansede rundt nede på dansegulvet, og under hittet “Talking Body” blev det ekstra hedt, da sangerinden valgte at vise frontpartiet frem, før hun, sammen med publikum, skrålede det sidste af sangen færdig.

Vokalerne sejrede til sidst

Det sexuelle tog dog aldrig overhånd, og koncerten gav også plads til at svenskerens sprøde stemme kunne træde i frem. Tove Lo fik, på trods af den vokalmæssigt haltende start, sunget sig varm og beviste i flere omgange at stemmen kunne mere end først antaget. Især under numrene “Imaginary Friend” og “WTF Love Is” fik sangerinden foldet stemmen flot ud, og på nummeret “Vibes” komplimenterede sangerinden og guitaristen, Joe Janiak, hinanden rigtig godt. Alt i alt var det altså en stærk vokal præstation, hvor kun de første sange haltede en smule vokalmæssigt.

Ekstranummeret var et hit

Tove Lo sluttede det 15 numre lang sæt af med “Cool Girl” og lod derefter publikum gøre deres, for at overbevise hende om at spille et ekstranummer. Det lykkedes. Efter fem minutters bragende bifald, hvor der blev, klappet, skrålet og trampet gik sangerinden tilbage på scenen for at fyre den af en sidste gang. Det blev gjort med numrene “What i want for the night” og det mere kendte “Habits”, og især sidstnævnte fik publikum op og flyve. Høj på dunkende beats, med glinsende kroppe og i højt humør sendte Tove Lo og hendes band det københavnske publikum videre ud i natten.

Tove Lo, VEGA
Foto: Martin Kleisberg

Se hele galleriet fra koncerten HER.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Emil Lohse
Emil Lohse
Halv introvert koncertgænger 50 % af tiden, og hoppende, skrålende og dansende koncertgænger de resterende 50 % af tiden. - Forkærlighed for Elektronisk, Pop, Rap og RnB, men hører i bund og grund alle former for musik.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her