5 gode grunde til at opleve The XX

Den 10. Februar 2017 gæster det engelske band The XX København, når de giver koncert i Forum. Her får du fem gode grunde til at opleve bandet live!

Den nye single “On Hold” lover godt

The XX har efter lang tids stilhed omsider givet lyd fra sig igen med singlen “Hold on”, og den nye single lover ny lyd fra bandet måske inspireret af Jamie XX’s solo projekt. Det er i hvert fald en meget dansable lyd, vi får at høre på den nye single. Så der er noget, der tyder på, at koncerten bliver en festlig aften i selskab med de tre briter.

Nyt album i bagagen

Når bandet gæster Forum i København d. 10. februar, så bliver det med det spritnye album “I See You” i bagagen. Albummet udgives d. 13. januar, så der er ingen undskyld for ikke at skamlytte albummet, så der kan skråles med på alle de nye sange til koncerten og gøre aftenen til en fest.

Gode anmeldelser sidst The XX gæstede Danmark

Det er fire år siden, at The XX sidst gæstede København. Dengang foregik det i Falkoner Salen, og her gav bandet den fuld gas. Væk var den meget sky og tilbageholdende fremtoning, bandet indtil da havde været kendt for på scenen, og i stedet blev der skabt en fest. Og da det lader til, at det er denne vej bandet fortsætter med at gå på det nye album, så bliver Forum uden tvivl transformeret til ét stort dansegulv.

Bagkataloget taler for sig selv

Midt i alt det nye og spændende, der sker med The XX og deres lyd, skal man ikke glemme, at bandet altså også har et bagkatalog af stærke sange, der taler for sig selv. Tag bare numre som Intro, Angels, Crystalized og VCR. Så mon ikke der også bliver nogle dansepauser, der giver plads til smukke øjeblikke bestående af svævende rumklangsguitar, fine duetter mellem Romy og Oliver tilsat Jamie XX’s simple poetiske beats.

Skaber stemning og intimitet

Selvom The XX er gået en mere klubbet vej med deres musik og optrædener, så formår bandet stadig at skabe intimitet og en helt særlig stemning, når de spiller live. Og selv når bandet giver den fuld turbo, så har The XX en særlig evne til at skabe en intim klubfølelse. Og med et lysshow i verdensklasse, så er det et band, der skal opleves live.

Billetsalget er startet i dag, så skynd jer ind på Billetlugen og køb billet!

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her