Awardshowet offentliggør nu dato og lokation og løfter samtidig sløret for de første fem optrædende acts. Early Bird salget er netop gået i gang, og billetter kan netop nu købes for kun 50 kr.

Påskesøndag den 16. april 2017 slår Club Awards endnu en gang dørene op til et brag af et awardshow, som byder på det bedste fra den danske clubscene. JIMILIAN, Blak, Faustix, Infernal og Alexander Brown er blandt de acts, der kan opleves live på scenen den 16. april.

I år afholdes Club Awards i Valby Hallen, som for en aften bliver forvandlet til Danmarks største natclub. I alt 12 Club Awards skal uddeles. Igen i år er det publikum, der bestemmer, hvem af de nominerede der skal vinde de prestigefyldte priser i samtlige 12 kategorier.

Club Awards vil atter være garant for én på den visuelle oplever. Et vildt og spektakulært show med fede effekter – vand, røg og Nordeuropas største lasershow – vil sørge for, at awardfesten bliver en uforglemmelig aften.

”Da jeg for en måned siden blev inviteret til at optræde til Club Awards 2017, blev jeg vildt glad. Det var super fedt at spille til showet i år, og næste år bliver det endnu vildere! Glæd jer – det bliver SINDSSYGT,” udtaler JIMILIAN, der er et af de første offentliggjorte navne.

Club Awards hylder dem der leverer soundtracket til vores fester

Dygtige artister har leveret soundtracket til de hits, vi i 2016 har danset til, sunget med på og festet til. Ikke mindst på natclubberne rundt omkring i Danmark. Derfor hylder og fejrer Club Awards både artisterne og deres hits samt de danske natclubber og deres dygtige og hårdtarbejdende aktører.

”Både pop-, jazz-, world- og folkmusikken har sit eget awardshow, så derfor er der naturligvis også plads til Club Awards, der hylder en af de mest populære genrer. Se bare på hitlisten over den mest populære musik i Danmark. Navne som DJ Snake, Major Lazer, Martin Garrix, Gulddreng, Martin Jensen og Kongsted fylder mere og mere. Clubmusikken er musikken, som ungdommen fester til, lytter til når de dyrker sport eller når de er sammen med deres venner. Den avler også klassikere, der om nogle år vil være dem de husker tilbage på, når de mindes deres ungdom,” lyder det fra Henrik Fuglesang, der er formand for Club Awards’ fagjury.

Publikum finder vinderne
Club Awards hylder og fejrer den danske clubscene med 12 priser, bl.a. ”Årets Danske Club Navn”, ”Årets Danske Club Event”, ”Årets Danske Club Hit” og ”Årets Danske Live Navn”. Til hver af priserne har en uafhængig fagjury, sammensat på tværs af musikbranchen, fundet frem de nominerede i hver kategori. Juryen består af deejays, producere, repræsentanter fra musikselskaberne, radioer, streamingservices og online medier. En offentlig online afstemning afgør derefter ene og alene hvem der vinder.

”Juryen har udelukkende til formål at skabe overblik over al den musik, der er udsendt gennem hele 2016, og vil med hver deres viden foreslå, hvem der bør nomineres. Når de nominerede er fundet, vil fagjuryen træde tilbage og den endelige afgørelse ligger hos fansene – altså de, der bruger musikken,” forklarer Henrik Fuglesang.

Flere optrædende navne offentliggøres løbende og de nominerede offentliggøres i begyndelsen af det nye år. Early bird billetsalg er i gang, og man kan derfor allerede nu sikre sig billetter til en favorabel pris HER.