Den Grammy Award-vindende og multi platin-sælgende entertainer, Bruno Mars, kommer til Europa og Nordamerika med ‘The 24K Magic World Tour’.

Magien begynder d. 28. marts i Antwerpen, Belgien, med over 85 shows linet up på begge kontinenter henimod slutningen af 2017. Den massive verdenstour, der er produeret af Live Nation, følger op på Bruno Mars’ nye album ’24K Magic’, der udkommer 18. november på Atlantic Records.

Billetsalget starter på mandag 21. november.

LOS ANGELES (15. november 2016) – Den Grammy Award vindende og verdenskendte multi-platin sælgende entertainer, Bruno Mars, afslørede i dag detaljerne bag hans kommende massive globale headlinetour – The 24K Magic World Tour (udtales twenty-four karat magic tour). Magien begynder 28. marts i Antwerpen, Belgiens Sportpalais og han kommer rundt i hele Europa i juni med shows i London, Paris, Madrid, Zürich, København, Berlin og flere. Den nordamerikanske del af touren begynder 15. juli på T-Mobile Arena i Las Vegas og derefter med besøg i mere end 45 byer over hele USA og Canada før kulminerer med en fire aftener på The Forum i Los Angeles. For flere detaljer, kan du besøge The 24K Magic World Tour officielle hjemmeside. Billetter til The 24K Magic World Tour, går i salg mandag 21. november.

The 24K Magic World Tour fejrer Mars’ længe ventede nye album, 24K Magic, der udkommer på fredag 18. november verden over. Pre-orders er nu tilgængelige via Bruno Mars Official Store, og alle der forudbestillinger fra butikken, modtager presale mulighed til billetter til The 24K Magic Tour.

The 24K Magic World Tour markerer Mars’ første fuldlængde turné siden 2013, den enormt succesfulde Moonshine Jungle World Tour, en international blockbuster, der solgte 2 millioner billetter verden over på 155 udsolgte datoer.

Mars – der i øjeblikket pryder forsiden af Rolling Stone Magazine – skal optræde i en række højt profilerede tv-shows, der begynder med åbningen af 2016 American Music Awards på søndag, 20 november. Mars vil dernæst optræde ved det årlige Victorias Secret Fashion Show, der sendes mandag 5. december. De kommende optrædener følger Mars’ seneste sæt på NBCs Saturday Night Live, som blev markeret ved opførelsen af “24K Magic” og det nye album track, “Chunky”.

Billetter

Billetpriser: 610,- / 570,- / 570 / 450 kr. + gebyr.
Billetsalget starter mandag 21. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.
24K early access salg fra fredag 18. november kl. 10.00 (24 timer frem). NB: Her menes tidlig adgang til køb af billetter, og bør ikke ikke forveksles med tidlig adgang til koncerten), læs mere HER.