For ti år siden var hitlisterne proppet med Nelly Furtado, Sean Paul og Justin Timberlake. Vi tager dig med tilbage til de største hits fra 2006.

Mens numre som ‘Cold Water’, ‘Cheap Thrills’ og ‘One Dance’ er det hippeste hippe på Billboards Top 100 lige nu, så hed numrene dengang ‘Crazy’, ‘Hips Don’t Lie’ og ‘Bad Day’. Sidstnævnte var faktisk nummer ét på Billboards top 100 for præcis ti år siden.

Et ungt stjernefrø lå også dengang nummer 16 med hittet ‘Run It’. Nummeret lå på listen i 38 uger og nåede også at gå nummer ét undervejs. Det samme gjorde opfølgeren ‘Kiss Kiss’ med T-Pain som featuring, og siden har Chris Brown ikke ramt toppen, selvom han har været på listen 71 gange.

Rihanna lå på listen med ‘SOS’, Fergie gik solo med førstesinglen ‘London Bridge’, og Justin Timberlake udkom senere på året med albummet ‘FutureSex/LoveSounds’, hvor klassikeren ‘SexyBack’ kom fra. Lil’ Jon lavede stadig crunk musik, Cascada havde et kæmpe hit med ‘Everytime We Touch’, og Sean Paul fik alle damerne på gulvet, når han rappede ‘Temperature’.

Herhjemme var hitlisterne proppet med Mew, Kashmir, L.O.C. og den eneste ene Anders “Anden” Matthessen. Ja, 2006 var i sandhed et episk musikår.

Vi samlet alle de største hits til dig på en spilleliste her med det bedste fra ind- og udland: