Vådt, hvidt og vildt: Stærkt felt i årets wet t-shirt-konkurrence

For andet år i træk vandt 34-årige John Miss Wet T-shirt-konkurrencen på Roskilde Festival. – Jeg er meget overrasket, for det var et stærkt felt i år. Der var mange med flottere bryster end mig, sagde han.

Miss Wet T-shirt-konkurrencer er et amerikansk fænomen, som Adventure Camp nu i to år har afholdt på Roskilde Festival.

Konkurrencen går i al sin enkelhed ud på, at folk én efter én danser og kæmper om publikums gunst ved at danse rundt i hvide t-shirts, mens de får hældt baljer med vand ud over sig.

Så det var nøjagtig, hvad der skete tirsdag eftermiddag, da årets konkurrence blev afholdt.

Her havde i omegnen af tyve mænd og kvinder meldt sig, og selvom konkurrencen blev annonceret som for personer over hundrede kilo, havde vejningskomiteen rigget vægten, så alle kunne være med.

Årets vinder blev 34-årige John, som blandt sine camp-fæller i Adventure Camp er kendt som John-John. Han vandt også sidste år.

– Jeg havde egentlig tænkt mig at stoppe på toppen og ikke stille op i år, men så blev jeg udfordret. Så måtte jeg vise, at jeg stadig havde det, sagde han efter sin sejr.

– Jeg regnede ellers ikke med at vinde i år. Det var et stærkt felt.

Hvad betyder det?

– At der var mange flotte piger med bedre bryster end mig. Bryster har det med at få opmærksomhed, sagde han.

En af de kvindelige deltagere, han snakkede om, var 22-årige Emilie fra Ringkøbing.

– I det her område er vi gode til at støtte hinandens arrangementer, og det vil jeg gerne være med til. Det var en spontan beslutning at stille op, og jeg er ikke skuffet over ikke at vinde, for det var meget sjovt. Næste år vil jeg gerne være med igen – så har jeg også fået lidt rutine. Måske skal jeg smide jeg bh’en, hvis jeg vil vinde, sagde hun.

At smide klunset lod til at være en god idé, eftersom dagens største bifald gik til en nøgen og særdeles veludrustet mand. Han meldte sig uden varsel ind i konkurrencen, da han hoppede ind i cirklen og dansede rundt. Under afgørelsen råbte tilskuerne “TIS-SE-MAND! TIS-SE-MAND!” Han blev dog diskvalificeret for ikke at have en t-shirt på.

Se billeder fra konkurrencen nedenfor.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Mads Gregersen
Mads Gregersen
Journalist og anmelder med hang til både Waka Flocka Flame og Shu-Bi-Dua.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her