Jason Derulo – Det var ikke kun regnen, der gjorde kvinderne våde

Vejrguderne havde holdt hånden over Tinderbox gennem hele festivalen, men under et af søndagens helt store hovednavne måtte vi trække i regnslagene og forsøge ikke at drukne, for vi skulle under ingen omstændigheder gå glip af amerikanske Jason Derulo.

Da klokken nærmede sig 18:35, hvor Jason Derulo skulle betræde rød scene, kunne vi så småt mærke dråberne fra himlen ramme vores ansigter, men det skulle altså ikke stoppe os – og resten af Tinderbox’ gæster – i at se den hypede popsanger. Også selvom han først indtog scenen et kvarter efter koncertens start.

Han havde nemlig fået sin vante hus-DJ Jae Murphy til at varme publikum op, og varmet op blev vi da også. Med hits som ”I Got A Feeling” af Black Eyed Peas, Harlem Shake, der mere eller mindre er blevet en kult-sang, og Swedish House Mafias ”Don’t You Worry Child” var de mange kvindelige fans helt oppe og køre over, da hovednavnet endelig viste sit ansigt.

”Trumpets” fra 2014 åbnede aftenens show på Rød Scene, der faktisk er større end Orange på Roskilde Festival, og festen var startet. Igen (igen) var mikrofonen dog en kende for lav og blev derfor, ligesom til en del af de andre koncerter, vi har oplevet på Tinderbox i år, overdøvet af musikken – og af Jay Murphy, der stod bag DJ-pulten og råbte ind i sin mikrofon.

Jeg stillede samtidig spørgsmålstegn til, om Derulo overhovedet sang live, da det lød meget (!) som playback. Rigtig meget endda. Som om sangen blev spillet som underlægningsmusik, og Jason Derulo engang imellem lige sang ovenpå backtracket. Der gik da også lang tid, før han var ordentligt varmet op, og de høje toner blev ramt.

Hitsene ”Wiggle”, ”Want To Want Me” og “Bubblegum” formåede at få publikum til fuldstændig at glemme, at der var skybrud over Tusindårsskoven. Enten var det i hvert fald det, eller så var det de yderst tiltrækkende dansere, der stod på hver sin side af den trimmede sanger – og hvorfra vi ved, at han er trimmet? I solidaritet for publikum, der trodsede silende regn, smed han nemlig trøjen og afslørede en yderst fornuftig overkrop.

En helt særlig pige fik dog en oplevelse ud over det sædvanlige. Hun fik nemlig æren af at komme op til Derulo på scenen under sangen ”It Girl”, imens hun blev forgudet af sangeren. Selvom vi alle var en anelse misundelige på Derulos “It Girl”, så kunne vi ikke lade være med at grine lidt, for den unge pige var fuldstændig paf – starstruck om man vil – fordi Derulo virkelig gjorde sig til over for hende.

Det var en helt OK koncert. Derulo skabte en fest, og selvom regnen silede ned, så publikum blev gennemblødte, var der næsten ingen, der forlod festen til fordel for at søge ly. Fordi Jason Derulo har den pakke, der kræves af en amerikansk hitmager. Faktisk har han så mange hits, at jeg kan tælle på en enkelt hånd, hvilke sange på setlisten, som jeg ikke kendte til, og som ikke havde været singler. Og danse kan han endda også.

Men kære Jason Derulo, vi ved godt, at det er dig, der står på scenen, så du behøver ikke fortælle os, hvad du hedder.. 28 gange på en enkelt time, og er der nogen, der kan fortælle mig, hvorfor han har fået samme hæslige frisure som The Weeknd??? På forhånd tak.

Jason Derulo, Tinderbox, Rød Scene, TB16
Foto: Lasse Lagoni

Se alle billederne fra koncerten i Lasses galleri HER.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nanna Frank
Nanna Frank
Regelmæssig koncertgænger med hang til musik, der stadig lugter lidt af øvelokale. Svært begejstret for den klassiske rock, den nye elektronik, den drømmende ballade og den velskrevne popsang.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Jason Derulo leverede en sublim popkoncert på årets TInderbox. Han gjorde præcis, som opskriften forlyder, at man skal, når man er en amerikansk r'n'b-stjerne med alverdens hits i bagagen. Det skal han roses for, men topkarakter bliver det ikke.Jason Derulo - Det var ikke kun regnen, der gjorde kvinderne våde