Klub 27 – Nostalgisk rockudladning

Klub 27 var blandt vinderne af KarriereKanonen sidste år. Med den titel i bagagen kunne de nu indtage SPOT Festival.

Bandet er normalt en duo, men til koncerter er der fem mand at finde hos Klub 27, der skulle optræde på SPOT Festivals store scene i Scandinavian Congress Center. Et sådant ungt ensemble måtte forventes at være nutidige, men i stedet må man sige, at bandet i skriveprocessen har haft de helt tykke, nostalgiske briller på. Med den dansksprogede vokal var det svært ikke at tænke på navne som Steppeulvene eller endda Gasolin’, da Klub 27s tekster ofte hellere stræber efter at fortælle en god historie end at sammensætte lette rim. Derfor rundede de sange om kvinder, tømmermænd og lokale tosser, og alle emner blev charmerende håndteret. Rent musikalsk leverede bandet bundsolide riffs, der kunne være et grungeband værdigt, men der blev samtidigt iblandet en lille portion spoken word eller nærmest hip hop, og så klarede bandet pludselig at skille sig lidt ud fra deres idoler.

Under hele koncerten kørte der videobidder af dansende mennesker fra en svunden tid, og det var sådan en slags fest, som Klub 27 bød op til. Selve dansen blev leveret af bandet selv, for hvad angår energiniveau og kærlighed til musikken, var der bestemt ikke sparet på noget. Forsangeren med det mundrette navn Haruna James Wasajja sørgede for masser af interaktion med publikum, men også internt i bandet blev der udvekslet masser af smil. Det gav en fornemmelse af et band, der virkelig elsker at stå på scenen og spille deres musik, og denne spilleglæde smittede af på publikum. Klub 27 leverede med stor begejstring deres oplivende musik, som skabte danselyst blandt de fremmødte, der fik oplevet en stærk optræden.

Se Helle Arensbaks galleri fra koncerten HER

Klub 27, Spot16, Spot Festival
Foto: Helle Arensbak

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christoffer Fischer
Christoffer Fischer
Egentlig mest en filmnørd, men dog også musikelsker med hang til især rock, gerne af ældre dato, men også elektronisk musik og hiphop sniger sig ind i mine øregange.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Klub 27s nostalgiske rock blev leveret med stor pondus, og de fik vist, hvorfor de er velfortjente vindere af KarriereKanonen 2015.Klub 27 - Nostalgisk rockudladning