JOHS – Her er årets danske sommerhit

Et af danmarks nye store sangskrivertalenter JOHS er nu klar med sin 2. single ”Smile” efter debut´en ”Addicted”, der blev udsendt tidligere på året.

Der er bogstaveligt talt smæk for skillingen, på JOHS’s nyeste single “Smile” og der skal gå meget galt, hvis det ikke bliver en sang som vi kommer til at høre rigtig meget til, henover sommeren – der er i hvert falgt i ovnen til et kæmpe stort hit, der vil fungere eminent på dansegulvene, hen imod de sene nattetimer.

”Smile” handler ifølge hovedpersonen selv om hvor langt man vil gå for at glæde andre.

Om singlen udtaler JOHS:”Et smil kan være mange ting, det kan være en gestus, det kan være et tegn på glæde og lykke, mens det på samme tid kan være falsk og intimiderende. Sangen skildrer det, at få en anden person til at smile og glæden ved at gøre det. Den tager udgangspunkt i det private, og det at eksperimentere til modpartens glæde, for at opnå det fyldestgørende ved et smil fra en du holder af. Sangens skildring er fiktiv, men leger med tabuemnet S/M, for netop at opnå en bredere forståelse af det at få en anden til at smile” fortæller JOHS.

Tekst fra sangen “Smile”:
“tie me to the bed just to make you, smile, smile,
covering my face just to make you, smile, smile,
you tell me that you like when I’m under,
when you take control we’re like thunder,
baby I’m the prey you’re the hunter”
(“Smile”)

Efter at JOHS flyttede fra Skive til hovedstaden, er tekst og musik væltet ud af ham i et højt sangskrivningsflow, så der er også overskud til at gi´ nogle af sangene videre til andre sangere. Men de bedste udgiver han i eget navn, og “Smile”´s catchy tune, underbygges i en yderst original produktion, der er med til at gøre dette track uafviseligt!

For JOHS kom musikken først rigtigt ind, da han som 12-årig flyttede fra flækken Vroue til musikkens by Skive, der gennem årene har fostret mange store talenter.
Her startede det for alvor i skolen, hvor han samlede et band, der endte med at udsende en EP samt et par singler. JOHS lavede på samme tid egne sange, samt skrev sange til og med andre. Resultatet af denne kreative proces kan nu opleves live sammen med en masse andre nye talenter, under dette års SPOT-festival.

Det sker d. 30. April kl 14:00 på Restaurant FF, i Århus, hvor han spiller live med sit band.

Lyt, stream, download “Smile” HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Lasse Jakobsen
Lasse Jakobsen
Partner & Medejer af Poplish.dk - Disco-Funk Connoisseur

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her