Citybois – Det kan gå begge veje

De to teenagecharmører og damejægere Anton og Thor som under dette års X-Factor gjorde godt og grundigt opmærksom på sig selv og deres duo Citybois, har nu taget næste store skridt mod målet om at blive etablerede popstjerner.

I dag (tirsdag) skal de opvarme for One Direction på et udsolgt Casa Arena i Horsens og netop derfor kommer den nye single Purple Light nu. Og netop One Direction må de se som værende en kæmpe inspirationskilde på vejen mod førnævnte drøm. For de ved da om nogen hvordan man træder ud af X-Factor skyggen og ind i det blændende lys som stjerner på egne ben. Men tilbage til dét det hele handler om.

Vi har selv været med til at skrive nummeret. Og det er blevet sygt nice – vi glæder os til at spille det for publikum. Vi håber, at folk synes lige så godt om det, som vi gør”.

Purple Light er ligesom sin forgænger Things We Do et smooth R&B/Pop nummer som tydeligt afspejler drengenes begejstring for grupper som Scarlet Pleasure og Julias Moon. Forskellen er dog bare, at det denne gang ikke er førstnævnte trio der har skrevet og produceret nummeret, men derimod er den skrevet af Citybois selv. Men hvem af de to der virkelig har talentet det kan man ikke diskutere ret længe.

Anton leverer en præstation på vokalen som er et godt stykke over middel og hans stemme kan virkelig fange lytteren sammen med det catchy beat som producerteamet Providers har lavet.  Thor derimod halter stadig efter sin partner in crime og hans stemme trænger stadig til en portion positiv udvikling og træning. Men man kan samtidig ikke lade vær med at give cadeau for, at de har formået at lave et enkelt og dog stadig iørefaldende nummer som folk kan synge med på og danse til sommeren igennem.

Hvorvidt Citybois kan klare sig på den lange bane, og ramme andre end blot piger på højst 13 år, er stadig et stort spørgsmålstegn. Svaret skal dog nok findes på deres kommende EP som efter sigende rammer landet senere på året.

Støt Citybois ved at købe musikken HER

Citybois

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Hvorvidt Citybois kan klare sig på den lange bane, og ramme andre end blot piger på højst 13 år, er stadig et stort spørgsmålstegn. Men de skal dog have cadeau for, at have formået at lave et enkelt og dog stadig iørefaldende nummer som folk kan synge med på og danse til sommeren igennem.Citybois - Det kan gå begge veje