Alesso – Tæt på perfektion

Alesso udgiver endelig sit længe ventede album ‘Forever’, som har været i støbeskeen i over tre år!

Man skulle næsten tro, at Alesso har navngivet sit debutalbum, ‘Forever’, efter mængden af tid, det har taget at lave pladen. Ventetiden på over tre år har nemlig virket som en evighed.

Og med tre års hårdt arbejde følger store forventninger. Også hos undertegnede. Alesso er uden tvivl en af mine absolutte favoritter, og har været det siden han vandt mit hjerte på en sommerdag i Sverige for tre år siden – før han opnåede den stjernestatus, som han i dag har.

Alt for høje forventninger

Men måske mine forventninger var lidt for høje. De første numre fra albummet, ‘If I Lose Myself’ med OneRepublic og ‘Under Control’ med Calvin Harris toppede hitlister verden over, og hævede mit håb for albummet ekstra meget.

Og med hitsinglerne ‘Heroes’, som har Tove Lo på vokal og ‘Cool’ med Roy English lovede det stadig godt. Men mine forventninger om at de 14 numre ville være lig med 14 hits er desværre ikke blevet indfriet.

Jeg kunne godt have ønsket mig lidt mere af den elektroniske side af Alesso, som han viser på ‘Tear The Roof Up’ og ‘Payday’, som afspejler en lidt mindre poppet Alesso, og som absolut falder i min smag.

Når det så er sagt, så er jeg stadig en kæmpe fan af flere af de nye numre, som uden tvivl kommer i kraftig rotation over sommeren. ‘Sweet Escape’ med Sirena, ‘Scars’ med Ryan Tedder fra OneRepublic og mit favoritnummer, ‘All This Love’ med Noonie Bao besidder alle potentiale til at blive lige så store hits som mange tidligere Alesso-numre er blevet.

Der er ingen tvivl om, at Alesso har et specielt talent for at finde den perfekte vokal til sine numre, og det er en plade, som virkelig kan få følelserne frem i en, hvis man lytter godt efter!

Eksperimentering og genbrug

Mit største problem ved pladen er, at Alesso måske eksperimenterer lige lovligt meget på numrene ‘Destinations’ og ‘Immortale’, som minder mere om klassisk musik og ligger så langt fra den Alesso, vi kender, at det virker for mærkeligt at ødelægge pladens flow med dem.

Og så er der måske lige lidt for meget genbrug på pladen. Med så mange års arbejde, havde jeg forventet flere uhørte numre. ‘In My Blood’ debuterede for mere end tre år siden, og alligevel er den at finde på pladen,  hvor i alt 7 af 14 numre allerede var udgivet, inden pladen kom på gaden.

Køb albummet ‘Forever’ via iTunes HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Emil Bucholtz
Emil Bucholtz
21-årig journalist. Født og opvokset i Nordjylland. Nu bosiddende i Odense og med en brændende passion for elektronisk musik!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

På trods af min skuffelse over genbrug på albummet, så er det en kvalitetsplade med hits på stribe og meget tæt på den perfekte debut for Alesso.Alesso - Tæt på perfektion