Roxette – For syg til scenen

Showet bar præg af sygdom og var kun en lille brøkdel af det, man før har oplevet fra selv samme kunstner.

Den 23. maj kunne man opleve Roxette på Jelling Musikfestival. Desværre var det ingen succes. Kunsterne formåede ikke at fange publikum, og det var ærlig talt ret tamt.
Hvad der kunne ligge bag denne optræden, er muligvis, at Marie Frederiksson fik opereret en svulst væk tilbage i 2002 for at komme tilbage på scenen i 2009.

Da hun indtog scenen var det ikke af egen kraft. Hun havde en hjælper at støtte sig til og en stol at sidde på, hendes stemme var tydeligt præget, og det mindede mest af alt om Jesus, der bar på sit eget kors til Golgata.

Jeg var vidne til en kunstner, som mest af alt så udbrændt ud, og som ikke skulle have gjort et så tidligt comeback. Om det var af egen fri vilje, eller om hun er blevet presset tilbage er underordnet, da det absolut ikke var nogen fornøjelse hverken at se eller høre på. Man stod mest af alt tilbage med en stor klump i halsen.

 

Se billeder fra koncerten i Helle Arensbaks store lørdagsgalleri HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nikolaj Steen Gangelhoff Kjeldsen
Nikolaj Steen Gangelhoff Kjeldsen
Født og opvokset i Strandhuse, Kolding. Blev tidligt et rockhoved, og er det stadig!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Roxette - For syg til scenenEt alt for tidligt comeback!