Hardwell – Gør klar til en fest i Bøgeskoven

Han blev for ikke så længe siden, kåret til verdens bedste DJ for andet år i træk, af det britiske magasin DJ Mag og til sommer gæster han Danmark, når han spiller til Smukfest 2015. Men nu har den hollandske superstjerne Hardwell i første omgang udgivet sit første studiealbum United We Are og det ligger op til, at man godt kan forberede sig på en fest i Bøgeskoven.

Med feststemte elektroniske lækkerier af beats, nogle fantastiske featurings som Jason Derulo og Mr. Probz på vokalerne og samarbejde med hans kollegaer fra samme øverste hylde som ham selv, så kan dette album i den grad sætte gang i fødderne og stemningen.

Han har fundet en bred vifte af kategorier frem og der bliver skudt alt fra ren instrumentale EDM-tracks med masser af power (Area51) og guitar/klaver numre med countryvokal tilsat drops, der kan få ethvert dansegulv til at koge over (Young Again) og så er der de rolige af slagsen hvor man kan få sig en velfortjent pause fra danseriet (Birds Fly) ud til fansene overalt på kloden.

Men fælles for samtlige 14 nye numre (det skal siges, at der også følger en akustisk udgave af Dare You med, men den vil ikke tælle med i vurderingen) er, at det gennemført, velproduceret og pissefed at lytte og ikke mindst feste til.

Hvis man alligevel skal vælge nogle numre, som for alvor skiller sig ud som værende de mest sublime på United We Are, så kan man tage fat i tre af slagsen. Colors, hvor Robbert van de Corput (som er den 27 årige hollænders borgerlige navn) har inviteret den levende legende og landsmanden Tiësto med bag knapperne og Andreas Moe i vokalboksen til et klassisk EDM nummer. Arcadia hvor sangerinden Luciana leverer en rigtig lækker, utraditionel vokal i versene, inden et ondskabsfuldt drop produceret af Hardwell og Joey Dale overtager styringen med sætningen “You wanna go hard or what?” og får billeder af et hoppen Ultra Music eller Tomorrowland til at opstå i hovedet på lytteren. Men så er der samtidig afstikkeren Birds Fly som med Mr. Probz (som stod bag kæmpehittet Waves fra sidste år) har et eller andet magisk over sig.  Det skiller sig ud som værende det eneste rolige nummer på pladen, men hvilket et af slagsen!

Der kan i det store hele ikke sættes en finger på United We Are og Hardwell viser på bedste vis at det ikke kun er bag en mixerpult han kan kalde sig blandt de bedste i verden. Når det kommer til numre der kan få folk til at svede i eufori over lækre selvproducerede EDM-toner, så er han også i en liga, hvor kun få kan følge med.

Så et godt råd til folk der skal til Smukfest 2015: HUSK at tage et håndklæde med til Hardwells optræden.

Download, stream og lyt lige HER.

Trackliste:
01. Eclipse
02. Follow Me (feat. Jason Derulo)
03. Sally (feat. Harrison)
04. Let Me Be Your Home (feat. Bright Lights)
05. Colors (feat. Andreas Moe) (w. Tiësto)
06. Where Is Here Now (feat. I-Fan) (w. Funkerman)
07. United We Are (Amba Shepherd)
08. Don’t Stop the Madness (feat. Fatman Scoop) (w. W&W)
09. Young Again (feat. Chris Jones)
10. Echo (feat. Jonathan Mendelsohn)
11. Arcadia (feat. Luciana) (w. Joey Dale)
12. Area51 (w. DallasK)
13. Nothing Can Hold Us Down (feat. Haris) (w. Headhunterz)
14. Birds Fly (feat. Mr. Probz)
15. Dare You (feat. Matthew Koma & Bebe Rexha) [Acoustic Version]

United We Are

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Hardwell - Gør klar til en fest i BøgeskovenDer kan i det store hele ikke sættes en finger på United We Are og Hardwell viser på bedste vis at det ikke kun er bag en mixerpult han kan kalde sig blandt de bedste i verden. Når det kommer til numre der kan få folk til at svede i eufori over lækre selvproducerede EDM-toner, så er han også i en liga, hvor kun få kan følge med.